| LauRiKkkA a întrebat:

:*

Vreau si eu un sfat...

Imi place de un baiat...de aceeasi varsta cu mine. Santem in aceeasi gasca dar el nu iese atat de des cu noi. Oricum vorbim mult pe mess si me alintam si ne spunem vorbe dulci si ne trimitem pupici.

Oricum el a spus ca nu vrea sa aiba prietena pana in toamna cand merge la liceu, dar cand va fi la liceu, nu va mai sta in acleasi oras cu mine.

Cea mai buna prietena a mea, care il cunoaste bine...foarte bine, zice ca si lui ii place de mine. Odata la film am stat in bratele. Din pacate ( sau fericire ) toti din gasca spun ca suntem ca si frati si el si prietenul lui cel mai bun care is "frati" imi spun mereu Sis.si eu le spun lor Bro laughing...

Oricum ce as putea face sa ii arat ca vreau mai mult ( fara abordare directa pls...happy oricum stie ca il plac >:" ) adica sa fim impreuna?

Dau fundita...batting eyelashes:X... fara mistouri pls phbbbbt

Răspuns Câştigător
| CandyES a răspuns:

Se poate sa strici relatie de prietenie dintre voihee hee, si nu stiu daca se poate face ceva pentru ca poate ca el te considera "sis" a lui happy.

Dar na ai putea sa incerci sa deschizi acest subiect mai pe ocolite fara sasi dea el seama big grin sa incepi cu chestii banale si sa ajungi acolo ca sa pare o intamplarewinking. Si asa o sa vezi ce parere are el, sau daca ti se pare mai usor ai putea sa spui : HEY BRO iti place de vreo fetita ceva? happy si s-ar putea sa iti zica ii spui si tu mie poti sa-mi spui ca doar sunt sis happy.

4 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ramaneti doar prieteni daca pleaca peste 2-3 luni, ar fi pacat sa suferi dupa aia. Sunteti prea tineri pentru o relatie foarte serioasa, dar nu si pentru o prietenie frumoasa. Poate peste o vreme o sa fiti destul de aproape. El stie ca o sa inceapa alta viata la toamna, in alt loc si nu vrea sa se complice acum. Oricum, daca o fi sa va sarutati intre timp, nu e nimic rau happy Dar nu sa va faceti promisiuni greu de tinut...ramaneti liberi mai bine.

| Kassandra_9578 a răspuns:

Lupta pentru tipu ala. Daca si lui ii place de tine nu are rost sa nu fiti impreuna.Ii zici care-i treaba sica asa... Si ii spui ca o astfel de ocazie nu o sa mai aiba! Daca nu vrea fa pe suparata, ignora-l si spune-i cat de mult te-a jignit! Asa o sa aiba remuscari si...cred ca veti fi un cuplu dragut! FUNDA PLS!

| loredana_6511 a răspuns:

Vorbeste mult cu el. si daca el face ce ai zis tu, precis te place cel mai simplu este sa ii spui pe mess ca poate in fata nu poti, ca il placi si apoi vei vedea raspunsul, daca te place o sa fiti impreuna, asa am facut si eu o singura data in viata mea doar cu un singur baiat si nici nu stiu cum am avut curajul asta pentru ca eu sunt o persoana orgolioasa si ast ca baiatul sa vina la fata dar daca vrei sa il obti faci tot posibilul si daca chiar te place o sa fiti impreuna, incearca meritawinking

| LauRiKkkA explică:

Mss mult de rsp...foarte mult ma ajuta toate love struck acum trebuie sa ma hotarask cui dau fundita ca e greu...love struck