| xandra_2748 a întrebat:

:* vroiam sa va spn ca mie imi km place de un baiat de la mine din sc el este a8a si eu a7a ...nu il cunosc aproape deloc dar l-am vazut de cate va ori si mi se pare un baiat f de treaba dupa comportamentul lui, pentru inceput o sa cer idul lui unei colege de a lui si o sa incerc sa ma apropii de el prin intermediul messului... dar nu prea stiu cum sa ii vb. voi ce imi sugerati?

Răspuns Câştigător
| GwenS a răspuns:

Pai fii naturala...eu assa as aborda situatia.incepi o conversatie simpla cu el.pana ajungi la ce iti doresti.totul va veni de la sine.sa ma tii la curent>big grin

2 răspunsuri:
| xandra_2748 explică:

Pentru ca eu am continuat povestea si nu o sa imi mai raspunda nimeni aici iti dau tie funda byyahappy

| KathyG a răspuns:

Nu stiu cum tu, dar dupa experienta mea toti baietii la asa o virsta putem spune frageda, sunt cu capul in nori, de aceea ti-as recomanda sa vorbiti dar sa tii distanta. Baietii sunt niste copii, mai ales in clasa a 7-8, multi poate imi vor dezaproba parerea, dar de 4 ani analizez psihica baietilor si am prietenit cu 10 baieti aproape cite un an cu fiecare, si nu cred ca el te prea merita. Poti sa incerci, dar nu-ti fa mari sperante, doar ia seama la ce se va intimpla mai tirziu. Poate iti va suride norocul. De ce nu... succese. :*