Sincer cred ca fiecare are momentele lui, iar daca esti cu adevarat indragostita orice zambet orice sarut orice mangaiere ti se pare magica. asta implica dragostea si sentimentele, iar fiecare ca persoana poate transforma o intamplare cu iubitul intr-un moment de neuitat. Pupici si nu uitati iubiti-va mult mult, pentru iubirea te face cu adevarat fericit/fericita
Cand am adormit in bratele lui pe banca in parc si nu s-a suparat pe mine.
Primul sarut de Craciun cand puneam steaua pitindune din varf pitindu-ne dupa brad.
Cand imi spala si imi dadea cu iod pe o rana de la picior si facea glume si radeam.
Cand m-am trezit o data printr-un sarut de-al lui.
Eram cu altcineva si el era prieten cu mine (il cunoscusem de puti timp) si aveam varicela si a trecut pe la mine si mi-a adus niste trandafiri fara sa ma anunte.
Cand ne-am plimbat pe plaja si ne mai alergam si sarutam si vedeam cum rasare luna.
Cand ne bateam cu zapada.
Cand am fost la How you train your dragon cu verisorul meu si ne-am distrat si amuzat si am vazut cat de mult poate sa se inteleaga cu cei mici.
Cred ca mai sunt dar acestea sunt cele pe care mi le-am adus aminte.
Wow.daca vrei cauta Sandra Brown.get a life, we don't discuss ower personal bussiness
Alaturi de iubitul meu am petrecut cel mai frumos moment din viata mea. momentul in care m-a cerut de sotzie :X. Mi-a pus inelul in timp ce dormeam :X. Si cand m-am trezit mi-a adus cafeaua si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui
cand imi tinea mana pe frunte, in timp ce vomitam, dupa o betie apocaliptica. e un moment de neuitat, pentru ca are grija sa-mi aminteasca de fiecare data cand pun mana pe o sticla.