| dreamgirl16 a întrebat:

Hey TPUlove struckAm si eu o intrebare, sau o problemalaughing in legatura cu menstruatia. Mi-a venit in 14 si in cantitati mici pana in 16 cand a inceput sa fie mai agresiva.si ma doare rau de tot ei bine e ca in totdeauna insa luna asta am avut niste dereglari oribile! Am fost in italia acum 3 saptamana si acolo am cam baut vin.asta oare a afectat ciclul? atunci mi-a venit cam prin 18-20 nu stiu sigur pentru ca eu nu imi notez niciodata, dar cred ca o sa incep sa o fac!straight facesi mi-a venit o pata micutsa pe chilotsei in 6...atata,eu nu mai inteleg nimic! acum cat o sa ma tina? o saptamana!?sad

Răspuns Câştigător
| alexaalexandraa a răspuns:

Se poate sa fie si de la vin, ti-am zis, am mai auzit zicandu-se asta. Eu zic ca o sa-ti treaca. Putina rabadare pana luna viitoare, iti doresc sa fie doar luna asta asa mai rau. Nu ai pentru ce. :*

3 răspunsuri:
| Robi_4388 a răspuns:

Iti spun ce sa faci ar fi neaparat trebuie sa faci sex alt fel o sa te dora in continu si cand o sa faci sex o sa te doara un pic un pic o sa sangereze si atat si asta iti spune un baiat

| alexaalexandraa a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la un medic ginecolog daca ai asa dereglari, de durut, e normal, la unele fete durerea e mai mare, la unele suportabila, la unele deloc( norocoase, ce sa zic. Una sunt euhee hee Stiu ca si atunci cand bei vin, iti vine ma rau. Acum asa am auzit, nu consumwinking. Iar sexul, nu cred sa aiba vreo legatura cu asta, asta cred ca voia sa-ti spuna Robi. Ar fi bine sa tii minte data, daca nu o tii noteaza-o. Asteapta sa vezi luna viitoare cum iti este, daca este la fel, eu zic sa mergi la medic. Mult noroc! :*

| dreamgirl16 explică:

Ms mult alexabig grin atata ca nu imi notez, dar o sa incerc, si stiu ca durerile in normale da noah.eu am cam baut cate un paharel de vin cand am fost in Italia acum 3 saptamana, asta sa fie oare? nu stiu infine.acum astept sa se termine odata ca nu mai pot! mersi inca odata:*