| Bomboane a întrebat:

Hey TPUhappy zilele trecute m-am certat cu prietena p; e care o credeam sora, pe motiv ca i-am imprumutat costumul meu de baie, si nu mi la mai dat de vreo luna.cu 2 zile inainte de cearta i-am zis sa imi aduca costumul si a zis bine, si am vazut ca nu mi la adus, am pus o colega(si ei trebuia sai aduca cerceii de 3 luni, dar ii pierduse si i-a fost rusine sai zica) sa o sune pe mama ei, a sunat; o si mama ei e dezamagita de mine ca ce? in loc sa fie dezamagita de fisa care a mintit'o, acum prietena aceasta ma barfeste peste tot si face orice ca sa ma excluda din grupul nostru! ce sa faccryingscuze categ dar numai aici se citescwinking

4 răspunsuri:
| me_4173 a răspuns:

Nu trebuie sa pui la suflethappy. Daca te simti exclusa, ar trebui sa-ti cauti un alt grup de prietene.Prietenele care te barfesc pe la spate nu sunt prietene.Hmmthinking iar cu costumul de baie, ar trebui sa il lasi suvenirlaughing. Sunt sigura ca vei gasi altul mai dragutwinking. Sper ca te-am ajutat.

| maftei a răspuns:

Eu cred ca ar fi bine sa te pui sa o suni si sa vb personal cu ea sa vezi de ce face asa ceva, te barfeste...Cat despre costumul de baie nu te supara dar nu este indicat sa porti hainele alcuiva nici macar pentru o zi indiferent ca sunteti prietene, parerea mea.Si apropo daca nu ti-a adus costumul anseamna ca nul mai are daca nici cerceii nu ai mai avea.Cred ca =ea nu se poate numi prietena, odata ce ai dai ceva si ea nu al pastreaza.Acum tu decizi ce sa faci

| BetterThanDrugs a răspuns:

Bunahappy
Pai daca o credeai sora.de ce ai facut acest lucru?!
Trebuia sa ii ceri costumul de baie, pana ti.l aducea.nu trebuia sa o pui pe acea fata sa o sune pe mama ei.
Normal ca mama ei sa simtit dezamagita de tine ptc ca probabil te considera prietena cu fiica ei.
Alta data fii mai intelegatoare cu prietenii tai.

| Vladuthz a răspuns:

So tratezi cu indiferenta si sa nu pui nimic la suflet, si ai grija cum iti alegi prietenii