| ginadr a întrebat:

Hey tupu ieri am aflat ca iubitul meu ma inseala sad eram de 1 an si 2 luni impreuna si m-am despartit de el sad dar nu ma simt deloc bine mai ales ca astazi este valentine's day ce pot sa fac sa ies din starea asta de suparare sad?

Răspuns Câştigător
| Manuellllaa a răspuns:

Draga mea,du-te cu prietenii distreaza-te. Daca vezi ca el nu te cauta si nu-ti da atentie nu are rost, crede-ma, stiu ce spun am trecut prin multe de genul asta.
Este un las daca te-a inselat, nu are scrupule, nu te iubea sau nu se mai simtea atras de tine.
Nu merita sa-i dai a 2 a sansa, increderea se capata greu si se pierde intr-o secunda.Deci distreaza-te numai asa uiti.
Sterge tot ce aveai de la el pe telefon asa nu iti mai aduci aminte de el.
Si mergi cu prietenii in oras, daca te vede si mai bine, o sa-l doara.Cum te-a durut pe tine.

| NoSmile a răspuns (pentru Manuellllaa):

Ce dreptate ai!
Ar mai trebui sa fie si indiferenta cu el daca o cauta. Sa simta si el...ca a ''pierdut-o''!
Te pup, draga mea!

13 răspunsuri:
| edy132 a răspuns:

Nu cauti solutii, crezi ca daca stai pe TPU si pui intrebarea " cum sa-l uit? " si astepti raspunsuri vei uita? Nu faci decat sa te gandesti incontinu. Treci peste, uita. Cum? Pur si simplu nu te mai gandesti. Nu poti? Mai incearca.
Nu exista " gandeste-te la altceva " cand tot ce ai in cap este " m-a inselat, m-am despartit ".
Ia gandeste-te love, crezi ca lui ii pasa acum? NU? Asa ziceam si eu.
Perfect deja avem ceva in comun.
Fa ceva, orice, nu conteaza.
Aruncate cu umbrela pe geam si vezi daca te ia vantul. Du-te in fata oglinzii si vezi cum arati cu ochii inchisi. Vezi cat face 2+2. Face 4? De ce? Dar 2 ori 2?

Cateva secunde cat ai citit ce am scris mai sus ai uitat de el, asta inseamna sa faci ceva.
Nu incepe sa-ti zici in minte " sunt prea suprata ca sa fac ceva ". Love, crezi ca esti sigura fata din lume?
Hai zambeste, bagati picioarele, zambeste din nou si nu-ti mai pierde tipul la pc.

| doc69 a răspuns:

Nu ai ce sa faci sa iesi poti insa sa discuti deschis cu el ori va despartiti ori va impacati si totul e super.dar macar ai facut cum ai simtit

| RAY a răspuns:

Din suferinta invatam

| LolaLollita a răspuns:

Ai luat cea mai buna decizie. Nu te merita.
E greu sa iesi dintr-o relatie lunga, insa nu imposibil.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Nu trebuie sa fii trista pentru ca exista si alte posibilitati pentru tine si totodata sa te gandesti la lucrurile frumoase pe care le vei face sau care le-ai putea face.
Valentine's day totodata nu este o sarbatoare romaneasca si conteaza ca in orice zi cum te simti tu. Eu in locul tau mi-as face o ciocolata caldahappy as merge prin magazine ca sunt reduceri si m-as gandi ca viata este frumoasa. Uneori renuntam la trecut, dar niciodata la lucrurile frumoase asa ca profita de acestea.

| Vix999 a răspuns:

Pai...gandese-te ca daca stateai cu el traiai intr-o minciuna. Gandeste-te ca poate isi petrecea ziua asta si cu tine si cu alta. Gandeste-te la orice te face sa simti furie la adresa lui. O sa iti treaca tristetea...te asigur.

| m00n a răspuns:

Cauta 2 prietene singure,ia-le la tine,gatiti-va,imbracati-va frumos,rujati-va,parfumati-va, scoateti la vedere decolteul si mergeti undeva frumos(peste tot azi se fac petreceri in care fetele singure profita de gratuitati, promotii, etc).In principiu, fa orice nebunie iti trece prin cap ca sa uitihappy

| llljk a răspuns:

Bună

Nu poţi face nimic. Această stare se vindecă în timp durează chiar luni de zile pînă te refaci.

Nu există un remediu, o pastilă 'minune' o iei şi maine eşti din nou fericită NU! pur şi simplu acceptă situaţia, nu e un sfarşit, stai liniştită.

O zi bună

| ginadr explică:

Multumesc pentru raspunsuri :*!

| inimadeinger a răspuns:

Poti iesii in oras cu prietenii in parc sa faci ceva ce iti place, gandeste-te ca daca te iubea cu adevarat nu te insela vedea in tine tot ce el dorea dar nu a fost asa trebuie sa al uiti incearca sa iti omori timpul cu altceva cel mai bun remediu e un party pe cinste :* nu fi suparata in maxim o luna o sa fi mai fercita ca niciodata iti spun din experienta proprie

| JojuGB a răspuns:

Mergi mai departe, incearca sa uiti, nu sta in casa, iesi cu prietenii, fa lucruri noi. daca te-a inselat inseamna ca nu te merita si un prim pas ca sa poti sa il uiti e sa nu mai vb cu el si sa stergi orice amintire legata de el, gen poze sau altele. timpul le rezolva pe toate si ai sa inveti din asta, cu siguranta!

| vivi25 a răspuns:

Ceau,
starea asta de suparare iti va trece in timp, singurul sfat care pot sa ti-l dau e sa nu te impaci cu el pentru ca nu te merita...