Eu o sfatuiesc sa nu se impace cu fostul. Daca a inselat`o o data o poate insela de n ori. sa ramana cu actualul este cea mai buna decizie
De ce naiba vrea un raspuns, chiar asa de mult i place sa fie umilita?
Nici nu stiu cum se mai gandeste la asa ceva. Sfatuieste-o sa il uite pe fostul el doar si-a batut joc de ea.
Daca actualul se comporta frumos cu ea, atunci sa raman cu el.
Ai grija de ea, dragut din partea ta ca incerci sa o ajuti.
De la un sarut, la betie, vrea sa se impace cu cel care in mod evident a inselat-o?
Ma copilasi, nu stiu ce varsta aveti, dar...
Sa il parasesti pe unul care te place atat de mult incat e dispus sa se schimbe asa mult pentru tine, pentru unul care ti-a tras-o, si nu in sensul ala bun...mi se pare cam de fraier, asa.
Funda a fost data dar nu imi este greu sa dau un sfat unei persoane care are nevoie! Parerea mea? sa ii uite pe amandoi! De ce? Fostul a facut ce a facut si nu cred ca i-ar place sa steie cu o persoana care stie ca a inselat-o doar pentru a se distra.ii ca si cum s-ar folosi de ea! I-ar actualul? Vulgar? violent? De unde stie ea ca el se va schimba 100%? Poate acum da dar in viitor cand se va plictisi de ea poate ajunge la bataie! Agresiune! Cum ziceam! Nici unu si nici altul! sa isi vada de viata ei ca ii tanara ^^
linarkfts întreabă: