Daca crezi că e gluma n-ai decât să răspunzi la alte întrebări
E greu de crezut ca cineva care tocmai a printr-un viol sa povestesca cu atatta nonsalanta... ar trebui sa ramai cu traume.
Nu esti singura pe lume, daca este adevarat poveste cuiva pana nu e prea tarziu!
Asta nu se cheama inceperea vietii sexuale ci viol in toata regula. Eu zic sa l dai pe mana politiei. Nu ti fie teama! Nu e cazul sa taci si sa acoperi pe degeneratul ala, ci trebuie sa iei masuri astfel cine stie ce se mai poate intampla mai tarziu. Numai bine
Suna la politie sau la protectia copilului si reclama-l pe acel nesimti! Daca parintii nu te vor crede politia o s-o faca.
Urgent spune părinților, mătușii, poliției! Nu mai sta o sa te violeze în continuare, vrei sa fii însarcinată cu el. El nu se va oprii aici, INȚELEGE! Poate are și boli venerice. Urgent spune mătușii sau părinților.
Cred ca "bunicu" tocmai sa aranjat de o ședere la puscarie unde poate o sa primească si el ce a oferit! (Sa nu ramai tăcută, vorbeste) Sau lasa-le mesaj celor de la site(TPU) sa sesizeze poliția pentru tine)
Spune părinților, mătușii, politiei și oricui te poate ajuta, acel tâmpit merită să putrezească în închisoare pentru ce a făcut. Nu mai așteapta dacă nu îl denunți la poliție o să mai facă ce ția făcut sau chiar mai rău. Anunță cât mai repede poliția!
Buna,
Anunta-ti parintii, matusa si profesorii de la scoala. Nu trebuie sa stea in libertate, iar tu nu trebuie sa mai stai singura langa el.
El te-a abuzat si te-a violat, asa ca trebuie neaparat sa anunti politia.
Si daca ai fuma, parintii tai sunt cei care pot discuta cu tine despre asta, nicidecum nu trebuie sa te lasi manipulata de un libidinos!
Discuta cu doctorita de la scoala despre ce ai patit si te va ajuta sa afli daca ai luat ceva sau nu, insa, nu trebuie sa taci.
Nu îți pot trimite mesaje pentru că nu îmi permite statutul de membru junior
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: