| Mimi1992 a întrebat:

Hey! Un baiat vrea sa ma sarute si eu nu pot pentru ca de fiecare data cand ne apropiem mai mult incep sa rad. El vrea sa ma sarute si eu il resping. Imi place de el si lui de mine dar nu pot sa-l sarut! Mi-e frica, daca nu o sa fac ceva bun? Sau daca nu o sa-i placa? sad El ma obliga sa-l sarut imi spune ca daca il iubesc cu adevarat trebuie sa o fac. Ce sa fac va rog!

12 răspunsuri:
| lavinia148 a răspuns:

Draga mea, aceasta este varsta la care toate fetele isi pun problema "sarutului". Dar cand esti in fata lui trebuie sa te incurajezi singura si sa te gandesti ca pana la urma trebuie sa o faci si ca toate fetele au facut-o sau o vor face. Succes!

| NuMaContrazice a răspuns:

Saruta-l, lasa-te purtata de val, fa ce-ti spune inima laughing

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Nu iti pune in cap ca daca nu ii place! Lasa ca totul sa vina de la sine! Gandeste-te la un lucru foarte frumos si linistitor! Daca il iubesti o sa fie foarte frumos acest sarut! Trebuie sa fii calma cand il saruti, ca sa nu dai impresia ca nu iti place! Bafta!

| SecretLady91523 a răspuns:

Saruta-l...o sa vina de la sinethinking Noroc:*

| Mimi1992 explică (pentru SecretLady91523):

Merci...dar e prima oara cand fac asta si sunt mai timida sad

| ThePunkGuy34 a răspuns:

laughingdoamne.Cum adica ce sa faci? Incearca sa nu mai razi.

| Aaanoniiiima a răspuns:

O spui de parca "te-ar obliga" sa faci alt ceva, e doar un sarut straight face.
Stai linistita ca o sa fie bine, dar nu mai radelaughing si saruta-l.

| Sibbbbel a răspuns:

Prinde si tu tupeu si daca il placi asa de mult lasa-te purtata de valwinking Deci saruta-l smug nu-i nimic de pierdut, ba chiar contrariul :*. Funditaaa? puppy dog eyes

| Alexutza1312 a răspuns:

Daca intr-adevar il iubesti, saruta-l.Nu este nimic grav laughing Apoi o sa-ti placa; daca nu-l saruti inseamna ca nu simti ceva puternic pentru el. Daca il saruti nu este un capat de lume si apoi nu trebuie sa tii cont de ce va zice el daca saruti bine sau nu, trebuie doar sa va placa amandurora. Funda?

| cleopatraaa a răspuns:

Hey... sti e doar un sarut nevinovat bine ca nu.ti cere sa faceti sex! ulte fete se plang ca prietenul lor se despart de ele daca nu se culca cu el este doar un simplu sarut ai putea si tu sa te relaxezi...