Nu am întâlnit-o față-n față, dar știu că există. Îmi doresc doar să fie bine acolo unde este.
))) esti maxim. Vote.
La varsta ta nu ar trebui sa-ti pui astfel de intrebari. Fiecare sac isi gaseste petecul.Depinde doar de petec, daca se potriveste.
Scuza-ma ca intervin dar are tot dreptul sa stie aceste lucuri la varsta ei
De intalnit o vei intalni, si chiar curand, dar ai grija sa nu-i dai cu piciorul.
Persoana iubita o intalnesti numai daca o cauti altfel nu apare asa de la sine. Important e sa ai incredere.
Sincer nu am avut parte de o secventa "wow" in care eram amandoi la o petrecere sau ceva de genul si ne-am privit minute in sir si a fost dragoste la prima vedere.Prima data el m-a contactat pe Facebook fara sa ma cunoasca, m-a observat din lista enorma de prieteni de pe FB .M-a invitat in oras si am descoperit un om minunat.Insa nu toate persoanele de pe FB sunt asa, de cele mai multe ori aparentele si pozele inseala . Avem un an impreuna si ne iubim foarte mult.Mi-as fi dorit poate sa-l cunosc in alte imprejurimi doar de dragul amintirilor si de a avea ce povesti peste ani fara a spune"l-am cunoscut pe facebook". Dar oricum prima intalnire ramane memorabila si ceea ce a urmat.Iar tu, evident ca o vei gasi, dar ai grija sa nu o cauti, pentru ca n-o vei gasi.Vine ca te astepti cel mai putin si cand ai nevoia cea mai mare de un suflet care sa te iubeasca si sa te inteleaga.Succes! Be patient!
O sa o intalnesti cu siguranta.
Eu am intalnit-o la scoala dar se pare ca sentimentul nu a fost reciproc din partea ei.