Bună.
Eu cred că este de ajuns, dar dacă tu vrei mai mult. excită-l mereu. Fii lângă el mai mult timp, stai cu el mereu mereu şi te va suna din 10 în 10 minute, îţi va spune că te iubeşte mai mult.
Dar dacă nu o face, eu zic să te mulţumeşti doar cu atât. Va venii vremea când o să te sune din 10 în 10 minute şi o să-ţi spună că te iubeştemuult muult de tot şi cred că o să ţi se ia şi ţie să te sune aşa mereu.
Văd că aveţi o relaţie foarte frumoasă, ţine-l aşa, să nu-l laşi, e super băiatu peste care ai dat. Excită-l mai muult, stai pe lângă el, petreceţi cât de muult timp se poate împreună şi fi lângă el mai mereu. Dacă faci deja asta, înseamnă că îl adori, nu-l iubeşti şi la fel şi cu el.
Părerea mea, relaţia ca a voastră, rar vezi..deşi oricum dacă o ţineţi aşa ar fi suuper.
Cum să îl faci să fie nebun după tine? Păi eu cred că este deja destul de nebun, şi cred că nu mai are cum să fie mai nebun după tine. Este deja destul de nebun după câte ai zis tu mai sus.
E super băiatul din câte ai dat de înţeles, nu-l forţa cu nebuneala asta, va veni şi vremea aia.
Aveţi grijă de voi >
Cred ca deja e topit dupa tine! Dupa conversatia pe care a avut-o cu prietenu ala
Esti proasta, dar nu in sensul rau.
Alex asta e o fire mai inchisa si nu ai cum sa il schimbi. Din ce ai scris tu mai sus te iubeste foarte mult, dar tu ceri mult prea mult. E deja arhi suficient ca vorbiti atat de des, ar trebui sa fi multumita cu faptul ca nu s-a culcat cu tine si apoi te-a lasat. Sunt baiat si iti spun ce vad la majoritatea tovarasilor mei, asa ca desteapa-te din vis si fi fericita cu comportamentul lui de acum!
(ti-am spus-o mai dur ca sa intelegi ceva)