Hei, buna! sincer sa fiu nust daca as fi in stare sa vorbesc, pentru a iti da un sfat sau asa. dar ceea ce cred eu e ca daca el stie cand sa te ia in brate, si a reusit sa te faca fericita, si tu simti ca plutesti, asta conteaza cel mai mult pentru ca la o relatie saruturile sunt o "bucata" dintr-o jumate acea jumate care e el si imbratisarea, si sa stea cu tine la greu, sa iti vorbeasca frumos, sa te fascineze cu prezenta lui, sa iti dea mireasma de bucurie in clipele cand e langa tine, sunt "bucati" care formeaza acea jumatate! fi atenta la totalitatea gesturilor lui si daca te simti bine in prezenta lui, si nu se chinuie cand zice: o gluma, un compliment.eu zic ca se merita din plin sa ii dai si tu "bucati"din jumatatea ta! ALEGE CE SA IUBESTI, SI APOI IUBESTE CE AI ALES! Gbu!
Uital... daca nu a luat in consideratie lacrimile tale inseamna ca nu mai simte nimic
Povestea ta m-a impresionat .pai.ce pot eu sa-ti spun este sa-ti asculti inima. ea stie raspunul. dar daca vrei poti sa-l intrebi pe baiatul acela daca vrea sa fie cu tine.sau daca vrei poti sa-l inviti la un suc sau asa ceva...si sa discutati acolo.
eu va urez mult succes:*!
si cred ca e un baiat special!
papa:*
Eu as zice sa` l intrebi daca ar vrea sa fie ca tine impr iar daca zice ca nu, sa-i spui ca macar sa ramaneti prieteni`
HappynewCenusa întreabă: