anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HEY! Va amintiti de intrebarea precedenta, nu? E vb de acelasi baiat. Ne-am vazut aproape zilnic si i-am zis la un moment dat nu ma pupi? la care el a zis : Nu stiai ca eu astept invitatie speciala de la tine? si de fiecare data cand ma vad cu el si nu vine sa ma pupe pentru k el lucreaza la un local pe timp de vara unde obisnuiesc sa ma mai duc cu prieteniibig grin si i-am zis si ieri : Asa sa nu ma pupi! si el asa draguut : Daca aveam putin timp liber crezi ca nu te pupam? si l-am luat de mijloc si mi-a pus mana lui pe mana meabig grin Si de obicei sunt cu prietena mea cea mai buna de care i-a placut acum cativa ani si pe ea o pupa din prietenie na ca si cum te-ai vedea cu o amica si va pupati insa pe mine ma pupa pe coltul gurii si apoi asteapta sa il pup si eu pe el. In concluzie : Ce credeti despre gesturile lui?big grinfundita

Răspuns Câştigător
| Ađřıαηηα a răspuns:

Bun atunci sa continui :
Te place!batting eyelashes

7 răspunsuri:
| Ađřıαηηα a răspuns:

Hei happy
Cred ca e un pupacioswinking

| SufletulPetrecerii a răspuns (pentru Ađřıαηηα):

laughing)) buuna astaaa!big grin cu toate ca am vrut sa se inteleaga altceva din intrebarea mea tongue

| SufletulPetrecerii a răspuns (pentru Ađřıαηηα):

Merci pentru raspunsbatting eyelashes

| Ađřıαηηα a răspuns (pentru SufletulPetrecerii):

Eeh. Pentru nimicwinking

| Ađřıαηηα a răspuns (pentru SufletulPetrecerii):

Bun atunci sa continui :
Te place!batting eyelashes

| SufletulPetrecerii a răspuns:

Si daca m-ar placea de ce nu face nimic?!

| ANONIMA1234 a răspuns:

Hei.

Din moment ce te pupa in coltul gurii presupun ca te place si vrea sa te sarute dar nu stie cum si cum vei reactiona.batting eyelashes Bafta.

| SufletulPetrecerii a răspuns (pentru ANONIMA1234):

In intrebarea precedeenta am spus ca m-a sarutat de 2 ori, dar niciodata nu am vb despre asta adica eu ma purtam ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic nu am adus discutia pentru ca imi era sa nu o dau in penibil sau chestii de genulthinking sa apar cu o intrebare gen : " De ce ai facut asta?"