| Coarna_Mihai_1990 a întrebat:

Hey, va place sa va trezeasca dimineata iubita/iubitu`, printr-un mesaj sau sa va sune?

17 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Va fi ultimul lucru pe care il va face.

| madyddd a răspuns:

Depinde

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Exclus. NU! daca imi va face vreodata prostia asta nu o sa ma mai vada niciodata. nu imi plac apucaturile copilaroase

| neutrino a răspuns:

Nu, am trecut de faza aceasta si in plus, nu ar fi posibil pentru ca este langa mine!

| ywar a răspuns:

Eu as vrea sa ma trezesc langa ea. Cu telefonul si mess-ul si SMS si altele mai pe la amiaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta numai daca te crezi intr-u desen animat, prea multa linguseala denota falsitatewinking

| piticelm a răspuns:

Nu are cum, pentru ca in 99, 9% din cazuri, ma trezesc inaintea lui.

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru piticelm):

laughing) E bine laughing dar oare la toate relatiile fetele sunt mai matinale ca baietii laughing ca si eu fac la fel.

| piticelm a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Fetele in mare parte sunt mai responsabile.Depinde de persoana.Eu nu ma pot trezi mai tarziu de 9, deci...laughing

| AnastasiaKatelimov a răspuns (pentru piticelm):

Eu ma trezesc mereu peste 9, da' nu are importantahappy

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru piticelm):

laughing Da observ si iubita mea face la fel, si mereu ii zic sa doarma dar face ca nu poate laughing e posibil asa ceva ca eu as dormi pana la 1-2 ziua.

| StevenMetalhead a răspuns:

O da! Imi place din minune!

| FaraNume2 a răspuns:

Nu,nu-mi place sa ma trezeasca iubitu' dimineata.Adica in zilele in care stiu ca trebuie sa ma trezesc mai devreme eventual imi pun alarma in actiune laughing Sau daca sunt in zilele alea in care am chef sa dorm, sa ma sune cineva la 9 dimineata ca il iau la injuraturi laughing)

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru FaraNume2):

laughing) Amuzanta chestia, dar eu ma refeream la ore mai tarzii happy

| AnastasiaKatelimov a răspuns:

Normal ca nu. Dorm linistita si dintr-o data ma trezeste telefonul cu noaptea in cap sa ma intrebe printr-un mesaj"ce mai faci?" laughinglaughing

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru AnastasiaKatelimov):

laughing) Nu asa, sau mai bine zis nu la asta ma refeream, de exemplu, pe mine m-a trezit la 10, la mine nu exagereaza nu stiu cum e la altii, dar ma refer asa adica sa te trezesti sa sa auzi un " te iubesc " sau ceva de genu big grin

| NorbIdk a răspuns:

Clar,da. Eu unul cand ma trezesc si ii aud vocea ma trezesc atat de fericit si iubind atat de mult

Întrebări similare