Mama mia da iti place sa scrii.Pentru varsta voastra frageda asta cu nevorbitu ii un gest ca te place...Ca baieteii cand plac pe o fata si nu ii spun,dupa care apare fata si ii zice ca il place,se supara, mutesc, si li rusine sa recunoasca adevarul.mai incearca. face-to-face nu ca o sa ii fie rusine.pe mess, la telefon...si ai sa vezi daca am eu dreptate sau nu.Si apropo, tot timpul am dreptate)))Mult succes
Mai bine ai astepta sa te mai dezvolti putin, si dupa aia ai putea sa gandesti singura,
Fa-l gelos cu alt baiat iar daca reactioneaza inseamna ca te place. intreab-o sincer pe prietena ta daca il place iar daca tine la tine iti va spune adevarul.
Draga mea, nu te mai lua dupa minciunile prietenelor tale...E clar ca ele mint.Din spusele tale...astea nu sunt prietene.Cunosc genul baiatului de care iti place, am avut si eu un prieten de genul asta.Iti zic sigur ca simte cv pentru tine.Tot ce trebuie sa faci tu este sa nu te mai iei dupa prietenele tale,sa te comporti mai normal, sa nu fii timorata si crispata in preajma lui, fii relaxata si de gasca ca si cum nu iti pasa de nimic si de nimeni.dar nici foarte delasatoare.Iti zic din propria experienta ca baiatul va admira mult acest lucru la tine.Inceraca sa te apropii mai mult de el.Sa fiti prieteni buni.Asta e sfatul meu:*:* sper sa functioneze FUNDA?:p:d
Timpul le rezolva pe toate! O vezi in final cine te place si cine nu si vei dobandi experienta necesara sa iei decizia cea mai buna pentru tine! Bafta!