El cu singuranta cu urmarste o relatie. SI de fapt nu ii place de nici una dintre voi.Mai bine nu iti mai pierde timpul plangand pentru ca ai o viata intreaga sa gasesti baiatu potrivit. daca Dumnezeu nu a dat sa fi cu el e ot k te astepata cineva mai bun. Nu iti mai pune prietene sa te ajute sa fi cu el pentru ca mai raw o sa il speri.Nu toata lumea pe care o placi te place, trebuie sa accepti ca acestuii baiat nu ii place de tine si sa treci mai departe.Invata din aceasta lectia a vieti si numai face acelash greseli.
pS: ce nu te omoara te face mai puternic
Sunt baiat... Dupa cate am citit (woww cred ca ti-a luat foc tastatura ) el nu urmareste o relatie nu cred ca ii place de tine! Esti de abia in clasa a 5 mai ai timp, baieti mai exista nu e primul` si nici ultimu`! Deci treci peste momentu` asta urat Gasesti uh altu` si poate at o sa ii fie ciuda! NU TREBUIE SA MAI PLANGI Get over right now life goes on Hai succes in viata si la baieti :*
Foarte incurcata si rastalmacita povestea! Dar fato, asta nu cred ca e baiatul potrivit.Ai rabdare nu te grabi acum intr-a 5a.Ai timp hohoo! Preocuparile tale ar trebui sa fie altele...
Eu is baiat si nu stiu daca o sa vezi mesajul dar iti spun un lucru de care is sigur nu mai suferi am fost si eu in asa situati si iti spun decat sa sufer cauta si poate intr-un final o sa apara putina speranta stii cum se spune speranta moare ultima mai exista o mie de baieti de treaba care te plac dar nu iai descoperit inca poate se afla langa tine si nu stii trebuie sa treci peste si sa gasesti o alta iubire bafta si sa-ti gasesti repede perechea
ps cei care fac aa is fitosi sisa nu-ti placa fitosi, niciodata
Baiatul acela despre care iti place ori te place si pe tine dar ie prea rusine sa-ti spuna in fata ori nu te place si nu stie cum sa-ti spuna sa-l lasi in pace fara sa te jigneasca ori ii place de alta fata mai bine sa-l uiti si sa cauti persoana potrivita si mai mult timp sa te gandesti.