Spune-i lui ce ai scris si aici. daca nu te iarta, inseamna ca nu te merita.
Heiii.Nu te stresa.Nu te mertita, iti spun din start.Esti prea disperata dupa el.I-a nu il mai baga in seama 1-2 saptamani sa vezi ca vine singur la tine. Apropo, sa pari neinteresata. Daca in acele 2 saptamani nu vine la tine, nu te place.Am patit si eu asta acum cativa ani buni.Nu l-am bagat in seama si a venit singur.Merge,crede-ma.Nu temai baga cu el in seama.Lasa-l pe el daac te place, mai ales ca esti fata, si baiatul face primul pas. Funda?
Imi amintesc ca si eu in clasa a 5`a eram innebunita dupa un baiat din cealalta a 5`a.
El ba vorbea cu mine, b ama ignora si in cele din urma un prieten de`al lui care mi`e var mi-a spus ca doar isi bate joc de mine.
Am fost distrusa, plangeam ca disperata si nu aveam chef de nimeni si nimic
In cele din urma mi-a trecut insa tot mai simteam ceva pentru el
Acum ca sunt intr`a 8`a si sunt la moda,sunt inalta si am forme bune umbla toata ziua dupa fundu'meu insa nici nu ma uit la el k mi-am dat seama ca el umbla doar dupa fete frumoase si cu forme si m`ar da pe prima mai,, dotata'' ca mine
Concluzia:imbracate cat mai frumos, vorbeste cat mai elegant si fii draguta cu toti iar cu el fii mai indiferenta si sigur va merge
Te pup si iti urez succes
Salutare,
faci prea rau ca esti tot timpu " in limba dupa el ".
Tine minte toata viata : " - Nu ii cere prietenia nimanui pe mess/facebook!" pentru ca este cel mai penal[mai ales pe facebook in fata tuturor userilor]. Chiar daca va intalniti pe strada si va zambiti reciproc sau schimbati niste vorbe,aia nu inseamna ca veti fi iubiti,ci vorbiti ca niste prieteni obisnuiti. Eu as spune ca din moment ce te refuza odata,nu mai are rost sa incerci,trebuie sa-ti iei gandu de la acea persoana chiar daca iti va fi foarte greu,dar trebuie sa inveti ca nu ii sfarsitul lumi! Fi optimista,ai o intreaga viata in fata,nu este singurul baiat frumos din lume,esti tanara ai vreme de baieti.
Lai vazut ca s-a uitat dupafundul prietenei tale? Nu te speria,sta in instinctul barbatesc. Esti tanara si frumoasa, cand mai cresti putin vei avea multi baieti in spatele tau , Fi optimista, deoarece psihicu conteaza foarte mult!
"Don't worry, be happy and smyle!"
Eu zic ca prietenele tale il plac pe acest baiat. Nu mai plange... lasa-l pe el sa actioneze primul. Fa-te ca nu iti pasa. Si daca temai critica ca esti grasa sau ceva de genu' nu il lua in seama.El te place si vrea sa te enerveze. Spune-i pe mess sa iti spuna daca te place sau nu ca sa stii ce ai de facut. Daca zice ca nu spune-i ca o sa il uiti si atat. sper sa te ajute pa