Draga mea, a trecut deja multa vreme de cand incerci sa fii cu baiatul acesta si se pare ca nu e hotarat deloc sau probabil nu e exact cum crezi tu ca e. Se pare ca in mare parte e gagicar si ii place sa se roage fetele de el. Ii place mai degraba sa se roage fetele de el, sa stea degeaba nefacand nimic si sa fie cautat de ele. Daca chiar ii placea de tine facea mai mult, si te mai si ajuta dupa ce ai cazut pe scari, te ducea pana acasa si statea mai mult de vorba cu tine decat 5 minute maxim, eu cel putin nu m-as mai satura sa stau de vorba cu fata pe care o plac. Nu ar trebui sa te mai bazezi pe prietenele tale, incearca sa te descurci singura, caci astfel dai de inteles ca esti disperata si unui baiat nu-i plac asemenea fete. Fii mai descurcareata de una singura, caci nu toate prietenele tale sunt prietene adevarate, pot fi si false. Si nu te mai supara ca el se uita dupa alte fete, e si el baiat, e logic sa se uite dupa fete frumoase si sexy. Te baga in seama pe mess mai des, iti cerea un numar de telefon, sau daca il are deja te cauta si iti dadea mesaje, ti-ar fi raspuns imediat pe facebook, ar fi zis prietenlor tale ca te place, etc. Imi pare rau scumpo ca-ti zic asta, dar din pacate nu te place, incearca sa te respinga intr-un mod indirect si politicos, adica ignorandu-te. Ca te mai baga in seama putin acolo este doar pentru a te tachina ca stie ca-l placi.
Incearca draguto sa-ti cauti alt baiat, sa-ti placa altu care te merita si care sa nu te faca sa suferi atata si sa plangi. Decat sa te chinui atata si sa treaca tineretea pe langa tine draguto, mai bine cauta un baiat care merita sa te lupti pentru el, care nu sta atata vreme degeaba nezicandu-ti nimica si ignorandu-te. Apreciaza-te mai mult si capata mai mult incredere in tine. Esti tanara, ai destul timp draguto pentru baieti, mult succes iti doresc!
Mai dragoste mica.Tie de la 11 ani iti arde de baieti? Vezi-ti mai copila de scoala.Mai invata limba romana.Mai ales gramatica limbii romane.Ce minte aveti voi copiii din ziua de azi!
Hmm...interesant aceasta intamplare a ta, caci si eu am trecut prin asa ceva si imi doresc sa te ajut, dar nu prea imi place sa vorbesc pe net, ci nu stiu, ia id meu ca sa vorbim undeva in privat: f.serbanica daca mai ai nevoie de ajutor, oricand sti unde ma gasesti.