| IuliaWosster a întrebat:

Heyhappy va rog sa ma ajutati. sad
Am vorbit cu un baiat...normal zic eu
Iar el acum cateva zile mi-a zis ca s-a indragostit de mine.este foarte dragut din partea lui. dar eu nu-l iubesc si nu vreau sa ii ranesc sentimentele. Ce sa fac? cum sa ii spun ca nu simt pentru el decat prietenie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte dragut din partea ta ca incerci sa l faci sa nu sufere. spune-i pur si simplu ca este foarte simpatic(sper sa fie)big grin dar ca tu nu ai aceleasi sentimente fata de el, dar tii la el in felul tau, ca la un prieten.

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Spune-i sincer. Iti garantez ca asa il ranesti cel mai putin. Cere-i sa fiti prieteni. Daca nu o sa accepte e ceva normal. Daca el va accepta puteti ajunge sa fiti cei mai buni prieteni. Daca te prefaci il vei rani si mai tare. Spune-i ca il placi doar ca prieten. Fii delicata. Nu e cazul sa se ajunga la vorbe grele.

| UrăscPăstârnacul a răspuns:

Pune`te putin in situatia luiwinking. Daca o fata ti-ar zice ca vreti sa fiti decat amici, cum te`ai simti? Foarte prost, nu? Dar daca o fata ar fi cu tine si pe parcurs ti-ai da seama ca nu te iubeste, ai fi foarte dezamagit. Asa ca mai bine ii spui direct happy o sa sufere putin, dar o sa`si dea seama ca asa este mai bine si ca, decat sa sufere ca nu-l iubesti, mai bine sa isi gaseasca pe altcinevawinking Va trece timpul si va veti aminti razand de penibilitati d`astea.

Acum sa-ti zic si povestea meabatting eyelashes E asemanatoare cu a ta... Ma intelegeam super bine cu un baiat si nu simteam iubire pentru el big grin. Acum 2 zile, cand ne-am dus cu vestitul plugusor, eram 2 fete si 5 baieti. Prietena mea statea cu un baiat, se tineau de mana, alea-alea. La un moment dat, l`am luat de mana pe respectivul amic happy Toti ne ziceau sa ne sarutam, dar noi nu voiam, ca nu eram impreunabatting eyelashes La un moment dat, s`a intors cu fata la mine si m`a sarutat. In acel moment mi-am dat seama ca simteam dragoste pentru el, doar ca nu realizasembatting eyelashes Ne intelegem super bine si toti mi-au zis ca e bine ca i-am acordat o sansa blushing. Acum depinde de tine ce faciwinking Esti bine sa incerci sa nu ii ranesti sentimentele happy

Bafta! thumbs up

| mutzy211 a răspuns:

Salve! Trebuie neaparat sa-i spui cat mai repede ca nu este genul tau de baiat, nu poti sa fi cu el pentru ca nu vrei sa-l faci sa sufere si ca ar fi mai bine sa ramanesti doar prieteni desi cu siguranta el nu va putea, va fi suparat pe tine o vreme dar cu timpul ii va trece. Trebuie sa ii explici ca e mai bine asa, decat sa te vada pe tine distanta, neiubitoare, sau cum pur si simplu cum"i-ti curg ochii dupa alti baieti" si el sa sufere, mai bine nu incepeti nimic pentru ca nu i-si are rostul o asemenea relatie!

| cucu a răspuns:

Pfuii pai cel mai bine este sa-i spui sincer si direct. nu o lua pe ocolite. si ai putea sa il mai gnori asa mai mult ca sa poata uita de tine. asta cu prietenia nu prea tine. el va suerii in tacere asa ca mai bine intrerupetzi legatura

| muffin94 a răspuns:

Spune-i ca din pacate tu nu-i impartasesti sentimentele, dar ai fi fericita sa fiti prieteni.

| Mwhahahaa a răspuns:

Mai bine acum decat mai tarziu.
Spune-i ca sentimentul nu e reciproc, dar ai vrea sa ramaneti buni prieteni, din simplul fapt ca il simpatizezi ca pe un prieten, nu iubit.
De ce iti spun sa-i zici cat mai repede?
Pt ca in loc sa te gandesti la el ca ii "ranesti sentimentele" te-ai gandi la tine. Ti-ar place sa fi impreuna cu un baiat pe care nu-l iubesti? Sigur ca nu...asa ca spune-i acum, cand e timpul, apoi sa nu se ajunga la altceva.(iubire)oh go on
Un an plin de bucurii si impliniri! La multi ani! :*

| alexutzu00791 a răspuns:

Eu zic sa te umilesti pentru el, daca esti o fata bunatongue. Insa timpul le rezolva pe toate, cu timpul va realiza ca a fost o prostie ce a spus.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| FunnyCreations a răspuns:

Pai de ce nu ai putea inceraca sa il iubesti oricum "Pofta vine mancand" cine stie poate o sa aveti o relatie ca in visuri. in cazul in care nu ai iubit. daca ai. atunci ghinionul lui. dar spune-i repede si dur pentru ca daca tot stai asa se ataseaza si mai mult de tine. din pacate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevaru Doare uneori. Dar ar fi cel mai antelept lucru, NU CRZI;