| maytha a întrebat:

Hey va rog zice-ti-mi si mie ceva povesti de dragoste gen :
-fată şi un tip circulau cu viteza de 100 km/h pe o motocicletă. Fata: Mai încet, mi-e frică. Tipul: Nu, este distractiv. Fata: Nu nu este, te rog! E atât de înfricoşător. Tipul: Atunci spune-mi că mă iubeşti... Fata: Te iubesc, încetineşte. Tipul: Acum, îmbrăţişează-mă cât poţi tu de tare * Ea l-a îmbrăţişat * Tipul: Poţi să-mi scoţi casca şi pune-o pe tine, mă deranjează. A doua zi, în ziar: "O motocicletă s-a izbit într-o clădire din cauză că a rămas fără frâne. Două persoane au fost în accident, dar numai una a supravieţuit." Adevărul era că la jumatatea dumului tipul si-a dat seama că motocicleta nu mai frânează, dar el nu a vrut ca fata să ştie. În schimb, i-a cerut o îmbrăţişare şi să-i spună că îl iubeşte o ultima dată. Apoi, el i-a cedat casca, astfel încât ea va trăi, chiar dacă aceasta însemna că el va muri. ♥-

scuze categoriahee hee

Răspuns Câştigător
| rox13yy a răspuns:

Uite aici cateva:

Mama, am iesit cu prietenii mei si am mers la o petrecere. Si mi-am amintit cuvintele tale:Sa nu beau. M-ai rugat chiar fiindca trebuia sa conduc. Asa ca am baut doar racoritoare. Am fost mandra de mine, fiindca ti-am ascultat sfatul. In comparatie cu ceilalti prieteni am facut alegerea cea buna. Sfatul tau a fost corect. Cand s-a terminat petrecerea, toti si-au luat masina fara insa sa fie in masura sa conduca in siguranta.Eu insa eram sigura ca sunt constienta. Nu puteam mama sa-mi inchipui ce urma sa ma astepte. Acum sunt culcata pe asfalt si aud politistul sa spuna.Sangele meu e peste tot pe asfalt si eu incerc din toate puterile sa nu plang! Aud doctorii spunand ca nu voi reusi sa supravietuiesc.Sunt sigura ca celalalt copil care conducea nu si-a dat seama cat de mult gonea.In concluzie, el sa hotarase sa bea si eu trebuia acum sa mor.De ce fac asta, mama? Daca stiu ca vor distruge vieti?! Durerea pe care o simt este ca si cand m-ar intepa mii de cutite. Spune-i sorei mele sa nu se teama si lui tata sa fie puternic. Cineva trebuia sa spuna acestui copil ca nu trebuia sa bea daca conduce. Poate daca ai lui ii spuneau, asa cum ai facut si tu, acum sa fi fost in viata.Respiratia mea se face din ce in ce mai slaba.si incepe sa-mi fie frica, mamaaaa! Acestea sunt ultimile mele clipe si sunt atat de disperata! As vrea atat de mult sa te imbratisez si sa iti spun ca te iubesc.Te iubesc mult, mama.Adio...'' Aceste cuvinte au fost scrise de o reportera care a fost prezenta la accident. Fetita in timp ce murea murmura aceste cuvinte.Reportera scria socata.Si ea insasi a inceput o campanie impotriva conducerii sub influenta alcoolului. Daca nu transmiti acest mesaj pierzi ocazia, chiar daca nu bei, sa ii faci pe ceilalti sa inteleaga ca viata ta si a copiilor tai e in pericol!

Un copil spune mamei lui: "Mamă, am scris ceva pe cearceaf cu ruj." De la furie mama a început să își bată copilul fără nepăsare până ce l-a pierdut. Inconştientă şi în lacrimi, a încercat să-i deschidă ochişorii, dar era prea târziu; inima lui aia mică a...a încetat să bată. In dormitor pe cearceaf scria: "Te iubesc mamă ♥".

Era odata o fata oarba.si s-a izolat de toti si toate.nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea. -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul.-Nu ma voi casatori daca nu pot vedea.La ceva timp, pentru fata a aparut o pereche de ochi donati. a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb. -"Nu ma pot casatori cu un orb" a spus fata si s-a intors sa plece.Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog"

sper ca te-am ajutat

6 răspunsuri:
| thelastc a răspuns:

Scenarii mai penibile de atât nu există, cel puţin din punctul meu de vedere.
Ce este aşa romantic? raised eyebrows

Baftă!

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Via Facebook big grin

Un copil spune mamei lui: "Mamă, am scris ceva pe cearceaf cu ruj." De la furie mama a început să își bată copilul fără nepăsare până ce l-a pierdut. Inconştientă şi în lacrimi, a încercat să-i deschidă ochişorii, dar era prea târziu; inima lui aia mică a...
...a încetat să bată.
In dormitor pe cearceaf scria: "Te iubesc mamă ♥".
Asta împotriva abuzului asupra copiilor.

Iar de romantism:
Ea: "De ce ma urmaresti?
El: Pentru ca esti frumoasa si cred ca sunt indragostit de tine.
Ea: Serios? Dar tu inca nu ai vazut-o pe prietena mea...Ea e mult mai frumoasa decat mine...Si e in spatele tau.
(Baiatul se uita in spate si nu vede pe nimeni)
El: Glumesti cu mine? Nu este nimeni in spatele meu...
Ea: Nu, dar daca intr-adevar ma iubeai, nu te uiteai in spate...

Si asta de sus am vazut-o la cativa colegi

| alexandra225 a răspuns:

Un baiat si o fata se iubesc foarte mult. Intr-o seara baiatul o conduce acasa pe fata si ii spune ca vor sa se desparta din nu stiu ce motiv. Fata auzind cele spuse i-a bat un bilet si l-a rugat sa nu-l deschida pana nu ajunge acasa.Baiatul a fost de acord. Amandoi in fata strazii care-i despartea de casea acesteia. Si-au luat ramas bun printr-o simpla imbratisare calda dar dureroasa. Cand fata a trecut strada a murit pe loc intr-un accident. Baiatul aude totul se intoarce in fuga si vede trupul iubitei sale fara viata. Deschide biletul cu mana tremuranda sí-l citeste: "Nu pot sa traiesc fara iubirea ta. Te iubesc!"

| Lexycesium a răspuns:

Si aici dau de astea? rolling eyes Nuuu vă mai ajunge Facebook`ul! A-ti invadat si TPU cu telenovele d`astea! straight face

| PriliBlueBlood a răspuns:

El:Buna
Ea: Buna, trebuie sa iti spun ceva.
El: Spune!
Ea: ♥ te iubesc ♥
El: si eu te iubesc da eu am 16 ani,, tu 12 si sunt cu o fata de aceeasi ani ca mine!
... Ea: ( se deconecteaza )
baiatul a vazut in acea seara la stiri ca o fata si-a taiat venele si a scris pe perete `` Anii nu conteaza´´ ♥
Baiatul o iubea ♥, El s-a spanzurat dar inainte a scris pe perete ``Ea, avea dreptate anii nu conteaza´´

| Dutu3H a răspuns:

Sallbig grin ..eu vreao melodia aia de pe youtube unde sunt si cuvintele tale scrisehappystiti cum se cheama?