Cred ca daca te-ai intalni in particular fara sa dai raportul prietenei tale cu cine te-ai intalnit nu ar fi nici o problema. Vorbesti cu el, te distrezi, ii zambesti. Prietena ta probabil "il crede nebun" dar si ea o fi in limba dupa el.Deobicei oamenii sunt rautaciosi ca sa nu isi arate cu adevarat sentimentele fata de celalalt de cele mai multe ori de rusine. Ideea in sine sa va intalniti numai voi doi si sa vedeti cum iese, sa nu stati ca mutii, sa vorbiti, sa va distrati si ce mai vreti voi
Si inca ceva? Fumezi etnobotanice?
Aoleu "tineretu asta" treaba ta e cu el nu cu ceilalti fi desteapta si tupeista NU gen Hai frumosule vrei sa fi cu mine>> mai bine un glas mierlos si placut s-au puneti o prietene sa intrebe...
Intalneste-te cu el, spune-i ce siti, sigur te place pentru ca stiu cum e faza cu "si ceilalti ma striga gagica tipului care ma place(mai putin el.)" pentru ca atunci cand cineva te place nu isi bate joc de tine...deci vorbesti cu el si daca te place e ff bine...nu?:*
Poi parerea me` ii ca daca acea fata ii prietena ta cu adevarat, va intelege ca tie iti place cu adevarat de acel baiat si va accepta aceadta idee. si tu nu ar trebui sa ii ascunzi lucruri Eu asa cred. ca daca ai o prietena f buna trebuie sa ii spui ce simti si sa te descarci . si trebuie sa nu iti pese de ce o sa spuna ceilalti, conteaza parera ta
Hmm.pai daca iti place atat de mult de el.restu nu conteaza.tu fa in asa fel in cat sa iti fie tie bine nu celorlalti din juru tau Inainte sa filtrezi cu el...trebuie sa afli daca si el te place macar putin.altfel nu ai cum Dragoste cu forta nu se face! Daca raspunsul lui e pozitiv in ceea ce va priveste.Nu asculta gurile rele.Fa ce iti spune inimaHai te-am pupat:*