| Tmcn a întrebat:

Hey, vi s-a mai întâmplat să întâlniţi brusc priviriea persoanei pe care o placeţi, dintr-o dată? Pur şi simplu să ridici privirea şi să o întâlneşti pe a lui /ei. Ce senzaţie aţi avut şi cum a reacţionat persoana respectivă? Credeţi că e o simplă coincidenţă? Credeţi că vă privea?
Fundă!

4 răspunsuri:
| lalalabbbeee a răspuns:

Cateodata poate fi doar o simpla coincidenta.cateodata poate chiar seuita la tine si vroia sa iti transmita ceva.mie cel putin imi place foarte mult cand mi se intampla asta.e cea mai draguta senzatiebig grin

| claudiu89 a răspuns:

Cred ca am patit si eu, dar nu am avut curajul sa intru in vorba cu fata aceea, asa ca am incetat sa ma gandesc la asta pentru ca un am tupeul sa intru in vorba cu orice fata pe care o vad.

Apache
| Apache a răspuns:

Da mi s-a intamplat...dar e o coincidenta

| Pixiedust0 a răspuns:

Buna! Da, din fericire mi s-a intamplat, si am avut un sentiment coplesitor, am simtit fluturasi in stomac si cred ca m-am inrosit imediat. L-am privit si eu, iar a doua zi a avut curajul sa intre cu mine in vorba. A fost minunat, toata ziua am m-am gandit la asta, zambeam in ora de mate, visand cu ochii deschisi, de m-a intrebat profesoara ce amlaughing.
Nu mi se pare o coincidenta, fiecare om simte privirea aceea speciala, care tradeaza sentimentele celui care te priveste. Daca cineva se uita la tine, si lucrul acesta se repeta de mai multe ori sa-i intalnesti privirea, si sa-i simti intr-un fel prvirea, ca sta cu ochii fix pe tine (eu simt lucrul asta, nu stiu daca si restullaughing) inseamna ca te placehappy.
Sper ca te-am ajutat si bafta!