Buna!
DA, mi se pare normal.
Daca esti cu bun simt nu prea ai succes...
Ai observat ca numai cele fitoase si cu tot felul de ucruri "la moda" au avut pana acum nenumarati prieteni?
E mai bine asa...
O sa gaseasca pe cineva pentru ea.
O zi buna! [Funda ]
Nu, nici sora mea nu are prieten si si ea are 15 ani. Sincer, ca baiat, mi se pare ca o fata "normala" ar trebui sa aiba iubit pe la 16-17 ani.
Nu este normal! După 16 ani tot să ai prieteni, și oricum ar fi relațiile din liceu să zicem sunt puține 5 % care merg mai departe și la facultate, restul de 95% se termină odată cu liceul.
Daca ai 15 ani si nu ai prieten poate este mai bine, adica te-ai preocupat de alte lucruri mai mult decat de a gasi baieti(iubiti) si este mai bine pentru ca gasesti mai mult tipul de baieti care isi bat joc de tine, dar nu-ti face griji ai timp si de astea.Tu ai grija de tine si vezi-ti de copilarie, ca-i cea mai frumoasa perioada:*
Multe fete n-au prieteni pana 16 si la 17 incep sa-i schimbe ca pe banda rulanta. Asadar, nu e nimic neobisnuit la 15 ani, e de apreciat. Va avea mai mare cautare "pe piata relatiilor serioase" decat cele care pana la 17 au schimbat zeci de prieteni. Trust me, I'm a boy!
No, ce sa zic, daca nu te-o vrut nimeni 15 ani, nici altora nu le trebuie'
Ca baiat nu cred ca este nici o problema dar daca vrei sa ai un prieten sunt disponibil. Te pup :*
Imi pare ceva normal. Poate fi vorba de timiditate, poate fi vorba de alte lucruri. Cunosc fete care nu au avut nici un prieten pana pe la 17-18 ani din simplul motiv ca erau prea timide pentru a vorbi cu un baiat. Este ok, stai linistita.
Ca baiat mi se pare ceva normal, dar daca vrei sa ai un prieten sunt disponibil. si eu am tot 15 ani. Te pup :*
E normal. La 16 ani am avut primul prieten. Am fost o luna cu el si ne-am despartit, apoi am fost cu altul dar nu am putut sa-l indragesc. Acum am aproape 19 ani si de la 17 nu am mai avut nici-un prieten.
Nu, dar observ ca oamenii buni sa zic asa, sunt luati de prosti.
Din pacate asa e. In lumea asta trebuie sa fii cu fite si rautacios ca sa fii bagat in seama si "apreciat"
Sunt putin confuz...te referi la oamenii cu adevarat buni sau la cei pe care-i consideri tu a fi buni?
Pai le obeserv andu-le caracterul ceva timp. Dar acum ma refer in general la oamenii care sunt buni, saritori si la locul lor.
Daca e sa o lom asa hai sa avem prima gagica/iubit la 18 ani si sa ne-o tragem la 25... Lasati-o in pnm
Nu pune propriile esecuri pe seama rautatii oamenilor pentru ca nu-i corect. Eu cunosc oameni buni, saritori si la locul lor care se descurca foarte bine.
Ca sa fie clar pentru cei care vor mai raspunde, nu ma gandesc de acum la viata sexuala, abia dupa 18 ani ma voi gandi la asta si la un iubit cu o relatie de lunga durata
Sincer mai bine sa ramai singura decat cu un badaran si un nesimtit care sa-si bata joc de tine in ultimu hal. Stai linitita nu te alarma, o sa vina si vremea cand vei gasi baiatu care o sa stie sa te respecte, sa te iubeasca, sa te asculte si sa fie alaturi de tine tot timpu.
Ei bine eu am 15 si cum sa zic ...in general la varsta asta nu prea constientizam cce e cu noi.Eu am fost cu cineva dar nu a fost sa fie, pur si simplu, a devenit un badaran :/ Deci e normal sa ai prieten cam de la orice varsta, intr-un fel sau altul. Nimeni nu te opreste
Nu mi se pare ciudat deloc, stai linistita, ai tot timpul inainte si te vei satura si de prieten la un moment dat
Nu e deloc ciudat! Mie nu mi se pare :p
Oricum pana la urma iti gasesti perechea deci nu ai de ce sa iti faci griji.
Pentru ca ai observat in ziua de astazi baietii se uita doar la pitzipoance
Cele cu curu' mare si altele. doar ca sa le f**a. Degeaba ai tzate si cur daca nu ai creier ca fardatele alea