| Saray a întrebat:

Hey! Voi ce credeti:Te poti indragosti de o persoana doar vorbind cu ea prin internet(adica fara sa te intalnesti cu ea fata in fata)?
De aproximativ o saptamana vorbesc cu un baiat pe un site de socializare; el mi-a trimis cerere.Mi-a spus de la inceput ca mi-a trimis cerere doar pentru ca a vazut poze cu mine si ca sunt frumoasa(nu ca ma laud).La inceput am crezut ca e la misto si ca n-are ce face dar am continuat sa vorbim, eu continuam sa cred ca vorbeste cu mine la caterinca.Insa mereu cand vorbeam imi spunea lucruri dragute,ca ii pasa de mine, ca ii place sa vorbim si lucruri asemanatoare.Cand nu intram imi lasa mesaj,apoi cand intram era fericit ca ma conectam, imi spunea ca se gandeste la mine si multe alte lucruri.Eu i-am spus ca imi vine greu sa-l cred ca am mai fost mintita si el s-a cam suparat ca nu am incredere si ca el e sincer cu mine si imi spune tot ce simte.Pana acum nu m-am gandit ca ar fi adevarat ce spune cu toate ca vorbesc cu el si nu stiu ce sa cred:o face doar ca sa isi bata joc sau poate chiar ma place? Mi-e greu sa cred ca se poate indragosti doar vorbind pe internet cu mine.Plus de asta e si din alt oras indepartat de unde stau eu.
Voi ce credeti? Ati trecut prin ceva asemanator?

Răspuns Câştigător
| RALUUCAADANA a răspuns:

Chiar aseara am urmarit o emisiune despre dragostea pe internet, care de cele mai multe ori sa stii ca poate fi cea mai sincera si pasionala dar si foarte inselatoare. Am facut si eu greseala de vorbi cu un baiat care mereu imi spunea lucruri asemanatoare cu cele care iti sunt spuse si tie si niciodata nu-l credeam. Intr-un final, cand l-am pierdut, mi-am dat seama ca el nu ma mintea niciodata si ca era genul de persoana careia ii placea sa-si marturiseasca sentimentele. Asa ca, cel mai bine este sa-i dai o sansa si sa incerci sa-l crezi. Incearca si o sa castigi! Iar daca baiatul te va dezamagi, capul sus si urmeaza-ti in continuare drumul! Viata o sa-ti pregateasca mereu cate unu lucru bun de care sa te bucuri :*

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sigur ca te poti indragosti, de fapt te indragostesti de imaginea pe care ti-o proiectezi singura in minte si in suflet despre o persoana.
Momentul adevarului este prima intalnire si, de obicei, cam atat rezista si relatia...
Dragostea virtuala este cea mai cunoscuta boala a adolescentilor, in ultima vreme capata proportii uriase!

| NimenixD a răspuns:

Acum vreo 4 ani, când aveam 11-12 ani stăteam pe chat-uri de la diferite jocuri şi vorbeam cu multe persoane. La vârsta aia nu puteai să te îndrăgosteşti, sau cel puţin, dacă se întâmpla nu era real laughing.
Majoritatea eram mici şi pentru noi era o joacă. Mi-a plăcut un băiat foarte mult atunci şi am vorbit cu el până în prezent. Au fost momente în care ne spuneam unul altuia " Te iubesc" şi vorbeam ca şi cum am fi împreună. Însă el locuia la 500 km de mine, aşa că nu avea cum să ţină, cel puţin nu la 16 ani.
Acum am rămas prieteni buni şi încă vorbim ( mai rar, dar şi când vorbim. )
Sfatul meu este să ai grijă de sentimentele tale pentru că poţi să suferi în caz de te îndrăgosteşti aşa şi nu ai cum să îl ai lângă tine.
Este altceva când cunoşti persoana în realitate ( chiar dacă acum eşti ceva de genul " El e diferit. vorbeşte diferit, e atent, rar găseşti băieţi ca el" ). Trebuie să fii lângă o persoană, să îi vezi reacţiile, să îi simţi prezenţa, nu să-i urmăreşti statusul. big grin
Adevărul e că se poate să ai o relaţie din asta şi să ţină. Cunosc o familie care s-a format în urma cunoaşterii pe net. (El era în Italia iar ea în România. ) Însă nu ai certitudinea că dacă tu stai şi aştepţi acel moment ( adică să vă vedeţi) chiar se va întâmpla asta. Poţi ajunge să visezi cu ochii deschişi, şi atunci când o să te trezeşti o să te simţi aiurea.

| darrio2007 a răspuns:

In general baiatul(barbatul) este dator sa incerce. Daca vede ca o fata vorbeste cu el este normal sa comunice cu tine.Si,banuiesc,el stie sa o faca.Altfel nu ai avea aceasta dilema.Sa stii ca sunt cazuri cand s-au intalnit fata in fata, dupa o perioada in care doar si-au scris pe net si pur si simplu erau muti.Nu stiau ce sa-si mai spuna.O relatie pe net nu este cam totuna cu cea cand va intalniti zilnic, va vorbiti, mergeti in parc.Am trecut prin asa ceva dar la mine au fost alte imprejurari.Ne-am cunoscut undeva pe net si de 5 ani suntem impreuna.

| greece12 a răspuns (pentru darrio2007):

Ma uimesti pe zi ce trece, Darrio!
Si amanuntul dezvaluit aici imi confirma inca o data faptul ca esti o persoana deosebita!
Ca si sotia ta, evident!
Sunteti nemaipomeniti!
happy

| darrio2007 a răspuns (pentru greece12):

Multumesc pentru aprecierea ta.

| Danysan a răspuns:

Eu iti dau ub Sfat:Vb cu el si daca tu crezi ca e un Baiat care te merita de ce nu v-ati intalni? Baiatu te place si probabil ca simte pentru tine ceva, e posibil sa se fi si Indragostit de tine, si sa stii ca nu e chiar asa de complicat sa te Indragostesti de cineva doar vazandu-l.Pot spune ca se merita sa lupti pentru asta :*.De ce iti spun asta, e un plic mai complicat dar stiu eu ce zic. Poti sa iti gasesti Perechea Perfecta asa si trebuie sa iti mai spun ca nu e Obligatoriu sa ai Iubit din aceeasi zona ca si tine. Iubesti cu Inima si daca Baiatu asta tine la tine de ce nu ai Incerca o Relatie serioasa cu el.Bine ca e mai dificil sa te vezi dar asta nu inseamna ca nu se poate.Important e sa ai Incredere in el si crede-ma ca daca Te Iubeste poate sa fie si la marginea Lumii ca tu o sa fi pentru el singura fata care o sa conteze. Gandeste-te Bine si da-i o Sansa.

| Saray explică (pentru Danysan):

Cu intalnitul e mai greu, el vine aici unde stau eu doar in vacanta.Mi-e frica sa nu zica tot la misto doar ca sa isi bata joc de mine, am mai patit asta.

| SarcasmBoy a răspuns:

S-a indragostit de imaginea ta, de niste poze.