Eram la ea acasa si a fost scanteia dragostei, dar s-a intamplat ceva in timp si acum nu mai santem impreuna
La o aniversare. A fost dragoste la prima vedere si suntem impreuna de mai bine de 4 ani.
La o inmormantare, ea plangea i-am dat batista si mi-am dat seama ca ea e aleasa mea la cum plangea asa realistic si apoi ne-am vazut in oras si am vorbit ce ea lasat batranul si am avut o relatie cu ea i-am chletuit averea mosului in vacante in caraibe, serios nu stiu unde, imi amintesc ca parca nu eram singur in camera ceva
Pe actuala, inca n-o cunosc, ar trebui sa o caut dar nu-s genul, astept mura-n gura
In clasa a 9-a am reusit sa combin cea mai draguta fata din clasa...
Majoritatea fetelor le-am cunoscut cu ajutorul prietenilor comuni.
O cunosc de cand aveam 12 ani(am 15 ani acum) intr-o tabara de vara (stiam de ea dinainte, sta la 5 minute de mine).la inceput am fost doar prieteni, am incercat sa fim impreuna dar eram prea timizi.a mai trecut timpul, am mai crescut si la varsta de 14 am luat-o pentru prima data in brate si am sarutat-o.ea avea 13.acum e o perioada mai dificila intre noi doi ( ea e plecata ceva timp) dar o sa revina totul la normal!
Vad ca nu mi s-a postat tot raspunsul . si am scris mult
) dar mi-e lene sa rescriu. mai pe scurt: la scoala
cu primul m-a tinut relatia 1 an si ceva, cu al doilea 5 ani. s-a terminat alaltaieri. sper sa ne impacam
Esti din Iasi?