Ura se poate transforma in dragoste pentru ca pentru a ura trebuie sa urmaresti uneori in deaproape pe cineva, deci incepi sa-l apreciezi fara sa vrei.
Ca sa urasti pe cineva trebuie sa-i dai importanta, altfel o ignori complet, daca nu inseamna ca ai pretentii de la acela, si il urasti ca nu se ridica la acele asteptari, altfel l-ai iubi, si i-ai arata-o el ti-ar spune sincer ce simte pentru tine, si at fii impacati cu situatie. happy ending, deja te urasc pentru caligrafia ta, inseamna ca-mi place de tine dar esti prea natanga.
Vai Doamne nu stiam ca sunt prea natanga...ce sa-i faci afli de la viata asta niste lucruri pe care numai tu le stiai. stiai zicala asta : Asa cum ma faci pe mine esti tu ....deci tragi concluzile singur amice
Uite ca poti sa scrii si corect, te-a ajutat mamica? era si timpul la 20 de ani sa iti corectezi singura ortografia mai ales ca te avertizeaza editorul. deja nu te mai urasc si incepi sa-mi placi, dintr-o data poti mai mult. nu mai esti natanga. esti o adevarata domnisoara.
Da. eu am avut parte de aceasta situatie. Eu cu prietena mea, inainte sa fim impreuna, nu ne suportam pur si simplu, nu puteam sa stam unul langa altul. Dar dintr-o data am inceput sa ne acceptam, sa vorbim, sa stam din ce in ce mai mult timp impreuna, si acum suntem impreuna, si ne intelegem foarte bine. Depinde de fiecare persoana in situatia asta...