Bună,Hellen94!
O să încep cu nişte felicitări,evident pentru părinţii tăi că te-au crescut atât de bine.
Şi o să continui cu faptul că,este foarte urât din partea tatălui să vorbească aşa cu femeia care i-a fost alături atât timp şi cu fata lui.
Părinţii tăi sunt severi,dar totul are o limită.
Ai ajuns la o vârstă,în care nu te mai joci cu păpuşile şi trebuie să hotărăşti singură ceea ce faci.
Nu înţeleg de ce vorbesc aşa despre prietenul tău,care e tânăr şi are timp să-şi găsescă un loc de muncă.
Banii nu aduc fericirea,degeaba ai lângă tine o persoană bogată cu prostii în cap şi figuri,decât să ai lângă tine băiatul pe care îl iubeşti.
Banii nu îţi pot umple inima de fericire,dar băiatul pe care-l iubeşti,îţi va umple inima cu bucurie tot timpul.
Nu îmi place că,gândeşti că odată o să vă despărţiţi.
Am impresia că îl marginalizezi şi tu, mai ales că ţi-e milă de el, odată ce nu e bogat ca tine asta nu înseamnă că e sărac, uiţi că e tânăr şi viaţa lui abia începe.
Un băiat care îşi doreşte să muncească e cu adevărat bogat fiindcă nu are totul de-a gata de la părinţi/rude.
Îţi doresc tot binele din lume, şi să-ţi rezolvi toate problemele de cuplu!:*
Il iubesti? Ai incredere in el? Daca da incearca sa iti amintesti ca esti majora si ca ai dreptul sa faci ce vrei cu viata ta. E greu fara bani, dar nu imposibil. Cauta si tu ceva de lucru, cu un pic de noroc isi gaseste si el si incercati sa va faceti viata asa cum vreti. Nu o sa fie usor, as fi ipocrita sa zic altceva, dar nu e imposibil. Poate intr-un final isi vor da seama si parintii tai ca gresesc! Bafta!
Mai intii trebuie sa vorbesti deschis cu ai Tai si sa le explici situatia, sunt si Ei oameni, au sentimente cu siguranta te vor intelege doar sunt parinti si trebuie sa-si inteleaga copii cit de severi ar fi cu tine dar ii iubesti si ti-i la ei cred ca aceste sentimente sunt reciproc trebuie sa-i convingi sa-ti intre in situatie... Daca il iubesti asa de tare si nu poti fara prietenul Tau cred ca unicul lucru ce-i poti face e Prezanta Ta in viata lui ati impartit atitea momente impreuna nu-l lasa intelege-l si sustine-l intr-o zi va rasari soarele si in viata Voastra totul se va schimba deoarece Totul ce se face se face spre bine in schimb fii cuminte, invata acorda-le atentie si prietenului si parintilor pe pacurs se va rezolva ei vor vedea cit de mult tii la el si nu-l poti lasa Dragostea invinge tot
Te inteleg, cunosc si eu pe cineva care a trait exact asa. Sfatul meu e urmatorul:convinge-l pe iubitul tau sa isi continuie studiile. Sprijina-l in educatie.Invata-l sa evolueze.Cunosc pe cineva care a reusit sa lupte tot pentru o relatie cu un tigan.Cand s-au cunoscut el avea 4 clase, ea era la liceu.Acum el are 8 clase, ea e la facultate.Si au de gand sa mearga mai departe.Asta e de fapt iubirea adevarata.Singura problema care ar putea aparea ar fi cultura:tiganii au alta limba, alte obiceiuri, etc
Succes!
beausingurlamasamea întreabă: