| Coarna_Mihai_1990 a întrebat:

Hey! Voua va plac fetele mai indiferente, care se lasa greu, sau cele care se lasa mai usor, eu sincer numai stiu ce-mi place, adica imi place sa castig ceva cu greu si restul` lucrurilor, dar problema e ca daca laughing iubita incepe sa ma faca sa alerg dupa saruturi si chetii laughing nu-mi mai place voua cum va place mai mult?

Răspuns Câştigător
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Sa-ti spun ceva.
Pe un vanator adevarat nu o sa-l incite niciodata o prada usoara.

Ca tot mi-ai adus aminte happy :
Am o tipa pe facebook.Se lasa greu, greu tare de tot.E exact pe gustul meu, dar exact.Inteligenta,educata,frumoasa,cuminte,destepata,corp destul de ok, bun simt, nu e impresionista sau figuranta, e la locul ei, tot, tot e perfecta.Eu pana acum din ce am discutat cu ea nu am reusit sa-i gasesc un defect.
Problema care e?
Problema e ca ma chinui de un an si ceva de zile sa obtin o intalnire cu ea laughing
Dupa cum au evoluat lucrurile simt ca prea mult nu mai dureaza si o sa cedeze laughing
Dar sa fiu al naibii daca am renuntat vreodata la ideea de a fi iubita mea.
Si nu o sa renunt pana nu va fi a mea.
Nu exista sa nu se intample asta.

Eh... ia zi tu dupa tine asa... oare ce ne place?
Fetele pe care le convingi doar cu 2 ture cu masina prin oras si un suc la o terasa?
Sau fetele de tipul asteia de care ti-am zis?
M?

A laughing
Si ironia stii care e?
E din sat vecin cu mine, la 5 minute cu masina pana acolo.Dar nu ne-am intalnit niciodata.In schimb ca si caracter si din astea mai rar.
O iau de nevasta sa fiu nebun daca nu laughing))

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru MandrilaVasileRadu):

laughing Mda... ai dreptate e mai bine cu o fata care se lasa greu, dar... cati ani ai, ca-s curios happy

| madyddd a răspuns (pentru MandrilaVasileRadu):

Ce frumos. Mi-a placut cum ai scris despre ea.
Sa stii ca, m-ai facut sa ma gandesc la anumite chestii si poate ca baiatul ala care tot asteapta de 6 luni sa ma vada, poate poate poate ar merita sa ii acord macar 5 minute din viata mea. Cu siguranta o voi face. laughing))

| MandrilaVasileRadu a răspuns (pentru madyddd):

Multumesc.Mai am si eu momente din astea.
Chiar azi am dat peste niste poezii scrise de mine acum 11-12 ani.
Erau adresate primei mele iubiri de atunci.
Acum ma minunez cata imaginatie si cat de visator eram. Aveam si un vocabular mai bogat fata de acum.Foloseam numai cuvinte din astea... neologisme, figuri de stil, chestii ce sa mai laughing
Stateam cu hartiile alea in mana si ma minunam cat de diferit eram atunci.

Pai cred ca ar merita.Tu stii mai bine happy

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cu cat castigi mai greu ceva, cu atat are valoare mai mare.
O fata castigata usor, o vei cataloga usoara...
Nu?
happy

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru greece12):

Da, aveti dreptate, dar... de exemplu, la mine, s-a lasat foarte greu la inceput pana am ajuns impreuna, am scos 1 o luna 2 pupici laughing rolling on the floor, dar daca dupa ce am devenit iubit-iubita s-a lasat usor adica intr-o saptamana poate am evoluat mult, nu e de rau nu? Adica nu se mai considera usoara... nu?

| greece12 a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Ritmul fiecarei relatii, e dat de cei implicati in ea, nu?
happy
Si, daca ai cucerit-o greu nu poate fi vorba de o fata "usoara"!

| neutrino a răspuns:

Atunci cand nu am timp destul, ce sa fac cu o fata care se lasa greu?

| BlackOldSun a răspuns:

Lasa bullshit-ul care ti-l arunca alte femei nu iti for spune ele niciodata cum sa le cuceresti nu e ceva logic! femeile te testeaza mereu sa vada daca au un fraier in fata sau un barbat cu personalitate nu un catelandru care il tin la picioare! fii tu o provocare pentru ea!

| ShakeRattleRoll a răspuns:

Nu exista fata care se lasa greu, exista tipi care nu stiu sa le atraga atentia.

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru ShakeRattleRoll):

Adica, daca ma dau la o cu*va, si in 2 zile sunt in pat cu ea, sau am o relatie, daca fac asta inseamna ca am stiut sa-i atrag atentia laughing? rolling on the floor o Logica frumoasa.

| ShakeRattleRoll a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Ce pacat ca nu te tavalesti in chinuri, si nu de la ras.