Ai face bine sa-ti crezi prietenele deoarece sunt sanse foarte mari sa te placa daca iti zambeste si se uita asa la tine. Fa-ti curaj si intra in vorba cu el, nu cred ca ai nimic de pierdut! Sau daca esti mai timida de fel, fa-l sa inteleaga si tu ca-l placi, prin gesturi: zambeste-i si tu, priveste-l intens. Daca il interesezi(ceea ce e foarte probabil) va veni la tine.
Sau, ca sa afli mai repede daca te place, pune pe cineva sa-l intrebe, de preferat un prieten comun(daca aveti). Dar cel mai bine ar fi sa-i dai tu te inteles ca-l placi. Bafta:*
Mergeti la o cafea/suc in oras, discutati despre unele lucruri, si intreaba-l dupa daca te place, cea mai usoara metoda posibila.
In general baietii se uita la majoritatea fetelor din cap pana in picioare. Daca el te place se vede in ochii lui.Incearca sa te apropii de el si crede-ma ca el va face pasul cel mai greu(primul).Cel mai indicat lucru este sa vorbesti cu el si sa iti exprimi sentimentele.Stiu ca este un lucru foarte greu dar eu mi-am invins de cateva ori teama si a dat rezultate
Pai pune pe un baiat in care ai ncredere sa il intrebe daca te place si el ii va raspunde si el iti va spune. simplu