anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Vreau sa atrag atentia unei fete ( sau mai multewinking ) si nu stiu ce sa fac sa le atrag atentia! tongue mai pe scurt!
Ce va place la un baiat? multe fete mi-au zis ca le plac cei cu par lung! happydeci! Help

Răspuns Câştigător
| LalLyBoOmD a răspuns:

Mie imi plac cei cu par lung, dar nici de 1 km si impletit. Depinde si cui ii sta bine, si apropo, ne mai plac si baietii glumeti si cu ceva cultura generala, pentru ca dupa ce stai o luna cu o persoana si va iubiti la nebunie, vorbiti mereu, poate ramaneti fara idei amandoi, iar fata vrea ca sa o impresionezi mereu, nu vrea sa devii plictisitor, si inca ceva, NICIODATA sa nu astepti ca o fata sa te invite in oras sau sa-ti ceara prietenia. Fa-o tu! Poate ea te place si asteapta sa faci acest pas, tu nu-l faci si cu greu isi pierde interesul. Alta faza, NICIODATA sa nu te dai la mai multe fete, NICIODATA sa nu ai mai multe iubite si NICIODATA sau na, depinde, sa nu ai relatii cu o tipa din clasa ta, deoarece colegii tai dragi, o sa fie atat de enervanti, incat te vor face sa spui incontinuu ca nu o placi si alte chestii ca sa taca si ea poate afla si te crede pe cuvant, dar nici sa tineti un mare secret nu e bine, pentru ca ea va crede ca iti este rusine cu ea. NICIODATA sa nu insulti sau sa dai lectii unei fete, sau sa o judeci, deoarece o lasi sa se gandeasca la ce ai spus si te va crede un ciudat. Sa nu-i spui mereu buna, cf, ci mai intai prefa-te ca ai nevoie de ceva, sau vezi tu, dar nu de fiecare data si sa nu fii oportunist. E ok sa fii indraznet, dar moderat, si sa fii misterios e sexy. Sunt multe de spus, dar trebuie sa ma mai gandesc. Si inca ceva, da nu-ti gasesti o prietena prea sexy, dupa care umbla toti, ca vei avea de suferit, sau sa nu te dai la fosta celui mai bun prieten al tau, doar daca nu vrei sa eviti o cearta si sa-ti faci un nou dusman care iti va face viata un calvar! Succes! Si cum am spus, daca te dai VREODATA la mai multe fete, am sa te bantui smechere, nu le rani, ca vei avea de-a face cu mine! Sper sa primesc si eu o funda, bye! tongue

18 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Si daca au zis asta esti dispus sa-ti lasi parul lung?laughing)
Fiecare fata este in felul ei, daca vrei sa-i atragi atentia unei fete trebuie sa afli cum e ea, ce-i place ei si tot asa.
Vorbeste cu ea si afla mai multe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu imi pasa de ce cred fetele despre minetongue Daca nu vreau sa-mi las par lung nu imi las. Daca nu vreau sa ascult rock pentru pshihopati nu ascult. Eu de exemplu am parul de 1 cm si ceva si ascult hip-hop sau rap romanesc si ma doare in 14 de parerea fetelor. Si nu incerca sa impresionezi o fata care vrea sa fi ce nu esti. Incearca sa iti gasesti pe cineva care te apreciaza cum esti tu cu adevarat.

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru anonim_4396):

Rock pentru psihopaţi? laughing

| syd a răspuns (pentru Zeflemitoarea):

Da; P

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru syd):

Eşti cam chiomp.

| anonim_4396 explică (pentru Zeflemitoarea):

Doar pentru ca nu am aceleasi pareri ca si tine despre un tip de muzica?

Doar pentru că ai mâncat căcat despre cel mai bun gen de muzică. Doar pentru expresia,, rock pentru psihopaţi". Nimic mai mult.

Hai frate/soro ca nu am chef de certuri cu agramati ca si tinewinking Enerveaza-te in alta parte ca ma plictisestiwinking Pa!

1.Nu sunt sora ta.
2. Scriu mult mai corect ca tine, deci faptul că sunt agramată e din start irelevant.
3. Nu m-am enervat. Tu văd că te zbaţi degeaba. Eu mi-am zis părerea despre răspunsul tău.

"Ai mancat **** despre cel mai bun gen de muzica" 1. Explica propozitia asta 2. Te oftici prea tare 3. Nu imi pasa daca mi-esti ruda sunt obisnuit cu adresari de tipul asta 4. Am incheiat discutiile cu tine ca ma enerveziwinking

Şi ţi se pare că m-am luat cu mâinile de păr, că am dat în disperare, de la ce ai mâncat tu căcat? Eu doar ţi-am zis că orice melodie de la... Queen, să zicem, e mult superioară a ceea ce asculţi tu. De fapt, asta ar trebui să se înţeleagă. N-am ce discuta cu asemenea cârpe.

Tu nu intelegi ce ascult eu happy Si poate tie iti plac homosexualii ca si Freddie din Queenwinking

Si in plus eu am ascultat rock alternativwinking Eu in raspuns vorbeam despre trupe retardate care canta death metal. Ca si Kalmah, de exemplu. Mai de mult ascultam si eu Pink Floyd (inca mai ascult) sau Led Zeppelinwinking Deci nu ma face tu pe mine carpa ~_-

Freddie Mercury?
M-am convins. Baftă!

Nu m-am putut abţine. Kalmah? Trupă retardată?
Când ai să ştii despre ce vorbeşti, mai discutăm.

| syd a răspuns (pentru Zeflemitoarea):

Probabil nu stii cine sunt cei de la Kalmahwinking Si te-ai uitat pe net. Asa ca e ultima oara cand discut cu tine. Vezi-ti de muzica ta satanista ca eu raman la Dumnezeuwinking

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru syd):

Kalmah e printre trupele mele preferate.
Şi eu sper să fie ultima oară când discut cu asemenea oameni.
Da, eu rămân la muzica mea satanistă, tu poţi să faci în continuare 50 de mătănii pe minut.

| sheek a răspuns:

Ne plac baieti romantici, atenti si amuzanti sper ca te-am ajutat a si app rebeliwinking