| Liposchi_Laurentiu_2000 a întrebat:

Hey.Vreau sa imi raspundeti sincer la ceva. Sper sa nu va radeti de mine.Am in clasa la liceu o fata frumoasa.Are aceeasi inaltime ca si mine cred ca is cu 2 cm mai mare decat ea.In ultima vreme am observat ca se tot uita la mine cand cu coada ochiukui cand se intorcea si se mai uita la mine.Desigur eu o plac pe ea dar nu stiu daca si ea ma place.Se juca cu parul si se mai uita la mine.Am vorbit si un pic cu ea.Oare ce ar putea insemna? Am sanse sa ma placa. Dati-mi raspunsul.

Răspuns Câştigător
| dianainsta01 a răspuns:

Nu ai cum sa iti dai seama doar din niste priviri nesigure. Trebuie sa vorbesti ea, sa vezi daca ii place compania ta si daca exista o compatibilitate intre voi. Trebuie sa încerci să o cunosti mai intai si sa o iei încet. Nu te arunca sa iti marturisesti sentimentele mai ales ca nici nu cred că poti sa stii ca placi pe cineva doar pentru ca arata bine, fara sa fi vorbit cu persoana respectiva...

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In prima faza propune-i sa stati impreuna in aceeasi banca. Pe urma iti vei da seama daca vei putea emite si cererea de a accepta o plimbare in doi. Daca accepta cele propuse s-ar putea sa se intample chiar sa iti acepte cererea de prietenie si in functie de astea iti vei da seama pe parcurs daca te agreaza sau nu. Succes.

| CezarinaLunaria a răspuns:

Ce a ajuns generația asta..la anii tăi, mă încălțam cu fesu că scria nike pe el, și tu ai chef de relații. Vede-ți-vă de școală și de copilărie. Lăsați freneziile astea cu îndrăgosteli și alte baliverne. Stai liniștit, ai timp berechet pentru relații.

| Liposchi_Laurentiu_2000 explică (pentru CezarinaLunaria):

In primul rand poza e veche.In al doilea rand am 15 ani pe poza doar 14.Si in ultimul rand e viata mea fac ce vreau cu ea

| CezarinaLunaria a răspuns (pentru Liposchi_Laurentiu_2000):

Wow...ai 15 ani,, mare diferență laughing

| Liposchi_Laurentiu_2000 explică (pentru CezarinaLunaria):

Numa prostii ca tine fac din astea

| Lilulilu123 a răspuns:

E posibil sa te placa happy Vorbeste mai mult cu ea, invit-o in oras, ajut-o daca are nevoie de ajutor.