Pai, plateste-i cu aceeasi moneda! De ce nu ii spui nimic? Intra tare in el sa vezi cum se pierde,nu il lasa in pace! Si sa stii ca nu e adevarata vorba razbunarea e arma prostului,din contra in situatii de criza razbunarea e cea mai buna. Fa ce simti! Si nu te mai lasa condusa de inima. In situatia asta ar trebui sa gandesti cu capul nu cu inima pentru ca si-a cam batut joc! Si va trebui sa faci si tu la fel. Doar asa o sa isi revina. si asta nu inseamna ca trebuie sa ii faci la fel, doar sa ii dai o lectie pe care sa o tina minte. Sper ca ti-am fost de folos si vreau sa iti mai spun ceva, ce mi-a ridicat moralul, un simplu raspuns de la un prieten de pe TPU : In dragoste si in razboi totul e permis! Asa ca, capul sus :* Bafta
Mersi lalalalovealex
si lalalamultumesc am sa-i fac in ciuda pe la discoteca si bine ca o sa ma aranjez eu cumva.si nu stiu ce oricum trebuie cumva sa-l atrag pe el la mine k o discutie.k daca as merge eu nu i vb de tupei e vb k el ar zice ca nu are rost deci trebuie sa am si cv in maneca pup:*
Cu mare placere!:* Da, ai dreptate! Bafta :*:*:*
Mersi.si mersi si de proverbul ala imi ridica moralul chiar l-am uitat si are mare dreptate ce zice))
Stii ca roata se intoarce?
Ai zis ca nu vrei sfaturi din astea, dar eu altele nu am.
Daca l-ai iubit si sigur mai simti ceva pentru el, nu stiu cum ai putea sa-i faci rau?
Cand vrei sa faci ceva, gandeste-te intai daca tie ti-ar placea sa-ti faca cineva ce ai u de gand sa faci.
Stii tu : Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!
Razbunarea este arma prostului.
Nu este o solutie.
Cea mai buna solutie este sa il lasi in pace sa faca ce vrea.
De ce vrei sa-i faci rau baiatului pentru simplul fapt ca nu mai simte nimci pentru tine? mai bine stai cuminte in banca ta.si lasa-i sa-si straiasca viata mai departe. Poate odata si odata...si tu vei fi in situatia de a vrea cineva sa te desparte de iubitul tau, si nu cred ca ti-ar conveni! Succes si multa bafta in viata!
Ok bine zici.dar dc el insista sa fiu cu el cand il refuzam din cauza distantei si pentru ca nu demult m-am despartit de celalalt? dc? apoi am acc ca imi placea de el dar totusi...i faza k tot ei se intorc k fraierii nu ma refer la toti dar majoritatea
se introrc spunand k le pare rau si vad si eu k le pare rau lor dar eu ce sa fac daca e prea tarziu? i faza k el nu stiu umbla dupa una azi maine dupa alta am obs asta...si vreau sa-i deschid ohii aia mari ai lui sa vada cum e sa simti gustul amar al geloziei ca sa zic asa...
Daca el va incerca sa preia legatura cu tine.Accepta orice spune,iar daca ar fi vorba de o intalnire, accepta si asta, doar ca la intalnire vei veni cu un alt baiat.Sau combina-te cu cel mai bun prieten al lui.