Eu sunt Te mai Intreb doar atat?-Il gasesti un baiat oki, dragut sau cu care ai putea sa te saruti? Sunt curios ce o sa imi raspunzi.
Cu toate ca sunt un copil, iti spun eu de ce vorbeste asa. Este ofticat ca nu te-ai culcat cu el. A vrut sa profite de tine.
Pai fiindca l-ai refuzat si asta l-a facut sa se simta naspa, s-a gandit sa se razbune cumva
Pai posibil e din categoria celor care cauta aventuri de o singura data, si tot posibil sa te fi crezut vreo curva, pentru ca i s-o fi parut ca-i faci (poate) ochi dulci, n-am de unde sa stiu, si normal ca s-a simtit aiurea pentru ca...consider eu...nu e obisnuit sa fie refuzat de fete cand vrea sa faca sex.
Pai el te vroia doar pentru o aventura si pentru ca la i refuzat s-a pierdut interesul si bine ai facut ai aratat ca nu esti carpa lui si iti vb asa pentru ca acum ca l-ai refuzat te crede un nimeni neimportant asta e parerea mea
De asta m-a dus numai in locuri pustii? nu m-am prins..de asta tot imi zicea sa-l sarut daca n-am simtit trebiua s-o fac? nu -i convine c-am facut ca mine si nu ca el si acum sp ca. mai bine iti faci placere singur decat cu mine? de ce ca pic greu sau ce? tot sp ca-s atragatoare si faceam sex?! vai de capu' lui
Unii baietii in ziua de azi asa sunt, sunt cu fete doar sa se culce cu ele si apoi le lasa. Acest baiat nu e pentru tine, o sa vezi ca sunt baieti care adora fetele timid.
Https://apps.agorapulse.com/tab/contest/18370/entry/546560?sort=vote dai un vote te rog mult bradului Ma vei face foarte fercit daca vei vota Hai sa fim azi mai buni Un 2014 plin de succes si fericire
Are imbalsamare usoara pe "creier" este fustrat de aia a vorbit asa doreste controlul in toate, trebuie sa fii atenta si sa deschizii ochisorii
Asta-i problema lor draguto, las-o asa, astia de genu' nu merita bagati in seama.