Parerea mea e ca gresesti enorm. Eu sunt patita. Fostul meu imi zicea sa nu iesim separat prea mult, trebuia sa stie de mine si daca ma duc pana la colt cat am stat. Si el isi cam facea de cap.Acum e total altfel...il iubesc pe actualul la nebunie, imi ofera toata libertatea din lume si nu simt nici cea mai mica nevoie sa fac ceva. Si e reciproc si am incredere in el. E diferit...ma rog, tu stii mai bine ce faci
Doamne fereste, dar de cand trebuie sa-ti tina cont prietenul cat stai afara? nu e un motiv sa fie suparat pe tine. spune-i si lui ca increderea intr-o persoana nu o pierzi dintr-o chestie d-asta
Da, ai dreptate, am sa-i zic si chestia asta, dar intr-un fel, il inteleg si eu pe el, ca si el daca m-ar mintii, mi-as pierde increderea in el, dar nu de tot. Pai nu stiu, avem o relatie de 5 luni. si nici el nu iese afara cu prietenii/prietene lui si zice sa stau si eu in casa cum sta si el, sa nu ne auzim vorbe si chestii
Nu face prostia asta. Socializeaza, fa-ti prieteni, nu trebuie sa se reduca totul la el. Daca vreodata va despartiti ce faci? te vei trezi singura. o relatie nu trebuie sa insemne inchisoare, privarea libertatii. Discutati, comunicarea e solutia. Oferindu-va reciproc libertate e cea mai mare dovada de iubire si incredere.
Daa. dar na. a zis sa nu ies faraa el afaraa. Ca asa e mai bine pentru aman2, sa nu ne mai certam, sa nu mai auzim ca se zic tot feluril de chestii.
Bullshit.daca vei face asta, e cea mai mare prostie. Ma rog, e viata ta, relatia ta. mai tarziu iti va parea rau. e prea posesiv... Asa zicea si fostul meu si isi facea de cap
pnm, voi vedea eu
Da, dar prietenul meu nu isi face de cap, chiar e cuminte,,, ma rog, o sa discut azzii cu el mai multe, mersi frumos pentru sfat oricum:*
Daca tu zici...cu placere
Parerea mea e ca gresesti enorm. Eu sunt patita. Fostul meu imi zicea sa nu iesim separat prea mult, trebuia sa stie de mine si daca ma duc pana la colt cat am stat. Si el isi cam facea de cap.Acum e total altfel...il iubesc pe actualul la nebunie, imi ofera toata libertatea din lume si nu simt nici cea mai mica nevoie sa fac ceva. Si e reciproc si am incredere in el. E diferit...ma rog, tu stii mai bine ce faci
Sincer eu cred ca o sa te ierte el daca te iubeste ca totusi nu ai facut un lucru asa de rau (doar ca l-ai mintit) dar mai bine altadata spune-i adevarul!
Spune-i si tu ca ai uitat de timp, te-ai intins la povesti.Si in primul rand de cand iti face el programul cat sa stai afara si cat nu sau cu cine? Mi se pare absurd sa fii suparat pentru ca ai stat mai mult de 10 min afara.
Da, stiu Dar pana mea, nici el nu iese afara cu altii. altele dar. nu ma intelege. . Faptu ca l-am mintit. si nu i-am zis. ca am stat mai mult, si a aflat de la altcineva
Pune-ti intrebarea daca totul merita, ati fost foarte fericiti sau scartzaia relatia, Nu este bine sa te indepartezi de prieteni pentru o relatie, si eu am facut aceeasi greseala, am renuntat la toti prietenii mei ca sa nu mai fie el gelos si sa fiu numa cu el...mare greseala am facut ca dupa aia am ramas singura fara nici un prieten.
. Merita, ca el a facut o gramada pentru mine, ma iubeste, si sufera ca l-am mintit .
Daca spui ca merita si te iubeste te va ierta.ii va trece, doar nu a aflat ca umblai cu altu
Da, asa ziceam si eu, daca ma duceam la intalnire cu altu, il inselam, mai ziceam, era un lucru mai gravmdar asa ca am iesit nu mi se pare cine sti ce.