| CrazyLoveMix a întrebat:

Hey! Vreau si eu niste versuri/ statusuri pentru el, gen: va veni timpul sa vorbim din nou, eu o sa rad de multe iar tie o sa iti para rau sau "paharele sus, sampania sa curga, felicitari pentru fetele care au facut fraierii sa planga" (printre randuri sa se citeasca ceva gen: ai fost un prost laughing )... si la versuri sa-mi spuneti si din ce melodie sunt. Sper ca ati inteles ce vreau! :-s Funda :* happy

Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

~Cum de esti aici? Credeam ca la Zoo inchide noaptea!
~Esti un prost deosebit happy
~Iubirea'ngeneral e ca un joc de carti,ai grija cum le imparti c-o sa primesti dragoste din parti. (Guess who-decat sa minti)
~Pe baietii de astazi sa-i culegi cu sacu`
Si frumos impachetati sa-i trimiti la dracu`.
~Nu-i asa ca iubesti natura, in ciuda ceea ce ti-a facut tie?
~Poti sa vi apoi sa pleci dar te rog pe bune de data asta daca pleci pleaca undeva in lume stiu ca nu te mai am si nu imi pare bine dar mai bine ma impac cu ideea decat cu tine.
~O vezi cum pleaca, cu ochii goi. Esti prea mândru sa o opresti. Crezând ca vine inapoi.
~Caut inima, sa cumpar pentru un baiat ce n-are asa ceva, care nu stie ce-nseamna sa iubeasca si ce este dragostea.
~Nu stiu daca stii,dar iti va parea rau,nu stiu daca ma crezi,dar ma vei vrea inapoi happy
~Ai facut lucruri pe care. poate acum le regreti. Dar daca nu inveti din greseli o sa le repeti.
~-Esti doar un tanar actor plin de talente,excelezi la capitolul lipsa de sentimente.
~Fac mereu pe indiferenta, tu faci pe desteptu'.
Nu ne-am nascut avocati ca sa începem cu dreptu'.
~Imi pare rau pentru tine,dar o sa te simti la fel cum ma simt eu datorita tie. oh go on
~Astpet ziua cand inapoi vei vrea sa vii,dar in locul tau altul va fi.devil
Cam atat. Nu sunt din melodii cred ca ti-ai dat seama, unele sunt facute de mine, sper sa te ajute. Funda? puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Aici gasesti ce doresti:
http://www.statusuri-noi.com/
http://www.statusuri.ro/
Bafta! si La multi ani!

| Chrisstine a răspuns:

Tot respectul meu pentru băieţi care spun: Nu pot, am prietenă şi o iubesc!