| alynusha2992 a întrebat:

Hey.Vreau si eu sa ma lamuresc cu o chestie.
Este un baiat pe care il cunosc de mult timp el fiind cu un an mai mare. Intr-o zi mi-a cerut prietenia si eu am acceptat.Totul parea ok pana can a cerut sa ne despartin fara sa ne vedem, eu fiind atunci la tara. Apoi ne-am impacat iar si iar ne-am despartit In fine.Acum cateva zile a zis ca nu ma poate iubi, iar ieri a zis ca vrea sa ne mai sarutam si ne-am sarutat.Dar intre noi oare poate sa mai fie ceva? eu il iubesc mult.
Funda!happy:*

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Presupun ca intrebarea ta era daca el te mai poate iubi pe viitor. Daca te iubea in prima instanta ar fi stiut. Acum... In cazul in care el te-a iubit prima data, atunci inseamna ca nu a facut-o cu adevarat deoarece a existat un alt factor extern ce l-a facut sa vrea sa va despartiti. Daca nu a facut-o, inseamna ca exista o posibilitate vaga sa te iubeasca pe viitor. Nimic nu este sigur, dar sfatul meu este sa treci peste si sa-ti gasesti un baiat care te iubeste cu adevarat. Daca vrei sa discutam mai detaliat despre asta, daca ai nevoie de ajutor sa treci peste sau orice altceva, iti voi lasa un mesaj privat cu adresa mea de e-mail. Have a nice day. Be strong. Be smartwinking

3 răspunsuri:
| Blissa a răspuns:

Mie mi se pare ca se joaca cu tine..si tu il lasi. Din cate spui, pentru el esti doar o distractie. Nu cred ca poate fi mai mult intre voi. Poate doar saruturi si chestii de genu`, da nu cred ca pot fi si sentimente.cel putin nu din partea lui. Degeaba il iubesti daca nu e reciproc. E o pierdere de vreme. Eu una asta cred. xD

| Zenithf a răspuns:

Gandeste-te ca el poate de aia se desparte atat de des de tine ca mai are si altele pe care sa le impace. Oare atunci ti-ar mai conveni ca sa te mai impaci cu el? Oricum, la cat este de nehotarat, in locul tau as sta in dubii...

| WeiWeii a răspuns:

Eu sincer. cred ca ``isi bate joc`` de tine...
Adica, fratiie, se impaca cu tine, se desparte, se impaca se desparte, apoi iti spune ca nu te mai poate iubi apoi te saruta oh go on.[dar la chestia asta, tu nu trebuia sa accepti]
Si, raspuns la intrebarea ta: NU cred ca poate sa mai fie ceva, atat timp cat ``nu stie`` daca te iubeste sau NU.
Te poti concentra pe alti baieti mai buni ca el thinking
Sper ca te-am ajutat :* Pa`paa