Ma uit la luna, apoi la tine...si mai bine ma uit din nou la luna!
Ai fost cu mine cind mi-a murit pisica, cind mi-am pierdut portofelul, cind am cazut jos, dispari naibii imi porti ghinion!
Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA
Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept papusa ta! Am sa-ti mai dau inca o sansa dar intr'o alta viata,cat despre mine:nimic din ce misca nu ma misca
imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!
poate nu'ti par fata cuminte, sau poate ca da, insa aparentele inseala,inainte de a ma "eticheta",gandeste'te bine sa nu faci vreo greseala
inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta,si am scris cu degetul DISPARI
Vrei sa ma schimbi? Schimba`te tu primul,Tu esti doar personajul,Eu fac tot filmul
Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept
si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut, si poti sa mori, ca nu imi pasa!
regrete? Eu nu am regrete!
Unii sunt prea fraeri sa vada...prea fraeri sa inteleaga...ca mie nu imi pasa.
Statusul : Tu nu-mi place si lasa-ma in pace... daca mai doresti po-ti scrii boule
Buna!
Alerg catre o noua poarta!
Tot ce a fost intre noi nu mai poate continua!
Nu mai am nevoie de nimeni!
Incerc sa uit totul intre noi!
Intelege ca nu imi place de tine!
E bine sa fii singura!
Nu am nevoie de nimeni langa mine!
per ca te'am ajutat nu stiu mai multe
:p
Funda?
Dwe cand te am vazut m-am indragostit de tine, te plac si as vrea sa iti dai seama de ceea ce simt pentru tine
AsSta nu se numeste iubire se numeste sScarba!;-j
Nu imi pasa! Dar am totuji o viata Fruumoasa!; X
Prea multe intrebarii care nu au niciun rost
Esti un sqump pacat ca esti vechi!
"Zimbeste orice ar fi...mergi mai departe indiferent de cit de greu crezi ca e.""
A fost ce a fost... dar mult mai important e prezentul :]
Funda?
Hmm...
eu folosesc ceva d genu :
Imi place d tine`
Chiar te ador`
Nu ai vrea sa iesi cu mine la un suc`
SAU
Te IuBeak mah`
kymmysweet98 întreabă: