| IuliaWosster a întrebat:

Hey.love struck am si eu o intrebare.Cand o fata si un baiat vor sa se sarute dar baiatul nu este asa de sigur ca va putea satisface asteptarile fetei si ca este putin mai rusinos. cum poate fata sa-l convinga ca totul va fi ok? sau mai bine zis cum poate fata sa il faca sa o sarute? help plsslove struck

11 răspunsuri:
| AdeLina a răspuns:

Pai poate in primul rand sa il relaxeze... Sa vorbeasca putin in soapta cu el, la urechea lui sa-l laude unpik si sa-i spuna tot ce ii palce la el, ca sa aiba incredere in el si apoi sa treaca la actiune daca lui ii e teamawinking pup:*

| leny a răspuns:

Nu exista anumiti pasi pentru a ajunge la un sarut perfect.fiecare saruta in felul lui...sarutul se simte nu e o practica in urma vreunei teorii... fa ceea ce simti si totul va fi ok...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa ii spui nimic, il saruti tu pe el, sa vezi cum uita de emotii laughing

| Viuvi a răspuns:

Ochii spun totul!
si daca vezi ca tot se sfieste fii indrazneata si "accelereaza" laughing

| cary a răspuns:

Ce fel ar vrea sa satisfaca asteptarile fetei daca el nu indrazneste sa o sarute? eu cred ca daca el nu indrazneste cred ca ar trebui sa faci tu pasul asta, in ziua de azi incepe sa fie o obisnuinta ca fata sa faca primul pas... o sa inceapa sa ii placa...si pe urma nu o sa mai scapi de el! bafta!

| madalicious a răspuns:

Pai stai si astepti sa te sarute?! ar trebui sa deschizi asa dintr`o coincidenta vorba despre saruturi si te apropii rapid si ii dai un exemplutongue

[P. S. sper ca nu pui intrebarea asta pentru ca nu sti sa saruti.]

| alina81 a răspuns:

Tbsa fi tu mai infigareata si sa l faci in asa fel sa vada k nu vei fi dezamagita de el oricum va iesi acel sarut ...nimeni nu saruta bine la inceput acesta e un lucru care se invata...

Răspuns utilizator avertizat
| IuliaWosster explică:

Ce nebuna esti ankoolaughinglaughing daah faza e ca chiar pe nr 8 vreau sal sarut da este prea. nu stiu rusinos.laughing ma intreabt daca vreau sa ma incalzeascalaughing lol.big grin ehh te ubb nebunoo

Răspuns utilizator avertizat
| IuliaWosster explică:

DAA fata chiar e vb de el...cand ma incalzic vroiam sa il sarut dar. mei erau cativa in jur. si stiu ca ma place varasu e cu mine in clasa... si mi-a zis ca lu varasu ii place de minebig grin adica lu NR8 ii place de mineelove struck