Nu-i problema mea ce faceti voi in intimitatea voastra si mi se pare total deplasat sa vii sa descrii aici si sa ma intrebi pe mine care n-am nicio treaba cu voi ce parere am despre ce faceti in dormitor, serios? cand iti incepi viata sexuala vii si ne descrii pozitiile si ne intrebi daca ni se par normale sau?
De ce vrei sa mai ramai virgina, ce este asa special la asta? In primul rand nu iti apreciezi partenerul, el ar trebui sa nu iti mai ofere oral pentru ca nici tu nu ii oferi penetrare...
Nu iti putem raspunde noi la asta. Relatiile au si o parte de negociere vezi cat de mult vrea el sex vs cat de mult esti tu dispusa sa oferi, apoi daca lipsa sexului risa sa puna capat relatiei te decizi ce vrei mai mult pe el sau virginitatea, aceiasi alegere o are si el de facut.
Depinde cat de important e aspectul asta pentru voi si asta nu poti afla decat daca vorbiti serios despre asta.
Din Cartea Cântărilor din Biblie.
Vă jur, fiice ale Ierusalimului, pe căprioarele şi cerboaicele de pe câmp: nu stârniţi, nu treziţi dragostea până nu vine ea!
Dacă nu vrei să rămâi pururi virgină, e ok pentru moment, mai ales dacă sunteți amândoi mulțumiți cu ceea ce primiți acum unul de la celălalt.
Nu mai esti virgină de vreme ce ai facut sex oral. Ai experimentat plăcerea sexuala.
Mamă, și dacă ai face sex în adevăratul sens al cuvântului care ar fi problema? Bine că ești de acord să faci sex oral )))).
Oricum nu mai esti virgina, asa ca nu conteaza.
Crezi ca poti sa te destrabalezi in toate felurile si sa te mandresti ca esti virgina?
Nu, nu mi se pare normal sa fii desfranata la 17 ani.
Asteapta pana la casatorie. Biblia condamna relatiile sexuale in afara casatoriei.
Buna!
Din punct de vedere fiziologic, esti inca virgina, deoarece nu ai avut sex cu penetrare, care sa rupa himenul.
Din punct de vedere psihologic, ai experimentat placerea sexuala, eventual orgasmul.
Am mai auzit de cupluri care practica tot felul de chestii, evitand sexul cu penetrare.
Sunt curioasa care sunt motivele pentru care iti doresti sa fii virgina, ce inseamna asta pentru tine.
De ce ne intrebi care e parerea noastra?
Daca tu si partenerul sunteti ok si multumiti cu asta, nu ar trebui sa conteze parerea nimanui. In loc sa ne intrebi pe noi, ai putea sa il intrebi pe el daca este ok cu decizia ta de a ramane virgina si de a nu avea relatii intime, poate el isi doreste si altceva.
RRSecularHumanist întreabă: