Ahh. da. eu am stat o luna fara sa ma sarute! vorba ta...cateodata prea finut.:) decii. poti.sa.il mangai.sa.i zici ca.l iubestii.sa.te apropii tare cu buzele tale de buzele lui. n.o sa reziste.xD iti zic sigur!;* tu vrei sa te sarute. dar nu am inteles cum.french sau normal? oricuuum.succes.;* nu cer funda.
Pai... de obicei cand va apropiati fetele mai mult. atuncicred ca e momentul cel mai potrivit pentru un sarut. dar. daca el e mai timid si nu o facecred ca daca vrei neaparat un sarut. sarutal tu. prima si apoi o va face el poate chiar de prea multe ori mult noroc.
Pai eu cred, Denisa ca faci un lucru cam mare din asta ( de obicei cand se intampla se intampla ). Oricum ar fi bine la urmatoarea intalnire sa va asezati undeva si sa povestiti, spune-i ceva dragut si apropie-ti fata de a lui :X. El trebuie sa te sarute atunci! . Daca nu o face nu renunta las-o asa dar cand pleci acasa (va despartiti ) i-al in brate si sarut-l tu, doar pe buze asa simplu. Uita-te la reactia lui ( poate e mai timid ) si apoi pleaca. La urmatoare intalnire sigur te va saruta el . Sper sa mearga :* Succes!
Spune simplu: crezi ca as putea sa-ti fur...(si pauza.ar trebui sa-si dea seama fara sa termini fraza).un sarut?
MihaiAndrei666 întreabă:
Mutubal întreabă: