| pamparam20 a întrebat:

Hey ziceti-mi va roog care sunt gesturile care pot provoca un sarut din partea partenerului big grin adica eu si prietenu meu suntem de o saptamana impreuna dar eu mai demult i-am spus ca imi place mult de tot la el ca ia lucrurile cu incetul si ca nu se arunca cu capu inainte cand face sau cand zice anumite lucruri. si intr-adevar imi place ca e finutz si ca nu a sarit imd de la prima intalnire sa ma sarute ( asa sunt eu sper sa nu par o ciudata ca nu sunt ) dar el acum exagereaza umpicutz ca deja a trecut o saptamana si nah ne tinem de mana ma imbratiseaza ma saruta pe obraz sau pe gat dar pe gura nici nu se atinge laughing parca iar fii frica de reactia mea sau nu stiu. ce sa fac ca sal provoc sa o faca? ce gest sau nu stiu ...am nevoie de cineva cu experientza pe aici. dau funda la cel mai clar sfat kiss

Răspuns Câştigător
| KiddaDot a răspuns:

Ahh.love struck da.smug eu am stat o luna fara sa ma sarute!rolling on the floor vorba ta...cateodata prea finut.:devil) decii.batting eyelashes poti.sa.il mangai.sa.i zici ca.l iubestii.sa.te apropii tare cu buzele tale de buzele lui.smug n.o sa reziste.xD iti zic sigur!;* tu vrei sa te sarute.smug dar nu am inteles cum.french sau normal?laughing oricuuum.succes.;* nu cer funda.blushing

6 răspunsuri:
| danifx2 a răspuns:

Sarutal tu

| Cedry2k1995 a răspuns:

Pai... de obicei cand va apropiati fetele mai mult. atuncicred ca e momentul cel mai potrivit pentru un sarut. dar. daca el e mai timid si nu o facecred ca daca vrei neaparat un sarut. sarutal tu. prima si apoi o va face el poate chiar de prea multe ori laughing mult noroc.happy

| missShe a răspuns:

Pai eu cred, Denisa ca faci un lucru cam mare din asta ( de obicei cand se intampla se intampla ). Oricum ar fi bine la urmatoarea intalnire sa va asezati undeva si sa povestiti, spune-i ceva dragut si apropie-ti fata de a lui :X. El trebuie sa te sarute atunci! laughing. Daca nu o face nu renunta las-o asa dar cand pleci acasa (va despartiti ) i-al in brate si sarut-l tu, doar pe buze asa simplu. Uita-te la reactia lui ( poate e mai timid ) si apoi pleaca. La urmatoare intalnire sigur te va saruta el happy. Sper sa mearga :* Succes!

| pink2soul a răspuns:

Uita-te fix in ochii lui si sarutal happy

| Anabordianu a răspuns:

Spune simplu: crezi ca as putea sa-ti fur...(si pauza.ar trebui sa-si dea seama fara sa termini fraza).un sarut?

| Lavii_5713 a răspuns:

Sarutal u