Sa nu-ti placa de masina lui, da-i batai am vazut si eu la stiri o fata de 16-17 ani, violata, dupa ce a fost dusa cu masina pana acasa si ei ii zambea baiatul pana a dus-o la fata locului.Am in anturaj baieti care au masini "tari", dar ies pe jos, nu vor o fata care sa aleaga baiatul din masina.Mai sunt si baieti de treaba, dar toti spun fara masina nu exista femeie.
Mai bine i-ai face PAS pentru ca d'astia care au masina si insista si face aluzii sunt violatori. Idem 5cuipici este foarte adv ce a spus si el. Asa ca ai grija!
Cum poti avea incredere intr-un necunoscut?
Nu intelegi ca infatisarea si masina sunt atuurile lui sa agate naive ca tine?
Ce persoana serioasa te urmareste la nesfarsit,iti vorbeste pentru prima oara si-ti declara ca-i placi? Tu ce-ti imaginezi ca ar putea vrea de la tine?
S-a bazat pe naivitatea si impresionabilitatea ta si,uite ca a avut succes,te-a impresionat,chiar foarte mult!
Revino-ti,omul asta poate urmari tot ce e mai rau,acum a pus ochii pe tine,stie la ce scoala esti,stie unde stai, mai bine ai spune lucrul asta parintilor, te pot proteja! Tu nu vezi cate se intampla pe strada?
Ai mare grija si nu fii naiva!
linarkfts întreabă: