| BlondeSourcherry a întrebat:

Hey! zilele astea, intr-o seara, trebuie sa ma duc la prietenul meu acasa probabil vom vedea un film, vom rade chestii... imi dati si mie idei ce sa facem ( nu ne am inceput viata sexuala ) as vrea sa fiu glumeata stiu eu dar ma pierd cu totul cand sunt in preajma lui vreau sa-l si provoc putin... voi ce faceti cand sunteti cu prietenul/prietena sa nu va plictisiti si sa va bucurati de timpul petrecut impreuna cum stiti mai bine :X? Dau fundita pentru cele mai bune si "nebune" idei >:laughing

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pai eu iti propun sa iesi la o plimbarica cu el la aer liber, apoi in casa mancati pranzul sau cina depinde si de timp, si dupa aceea va bagati la un film si apoi in pat vine ce e mai bine. Eu n-am prietena dar metodele astea se stie

| EuCuTine a răspuns:

Pai sincer facem tot felul de chesti. Eram o data la ea si am aruncat cu apa pe un vecin dela etajul 7. Dar la film ceva asa misto thinking mai povestim ceva haios. Depinde de film. Dar in general multe :*:*:*:* si atingeri. Poti sa il speri laughing te duci la baie si cand te intorci il speri sa vezi ce fata face laughing) eu sunt in general haios tongue depinde si de el

| shnel a răspuns:

Sex

| xDeLLicioUssz a răspuns:

Pai love struck eu cand sunt cu prietenull meu love struck facem multe chesti :] :dx [ nu te gandii la prostii laughing ] > am fost odata la el love struck. si n`am distrat de minune. n`am uitat la un film romance. apoi ne-am pictat pe fata love struck.laughing cu ruj si machiaj.ne-am adus aminte de clipele petrecute impreuna love struck!