Pai din cate reiese lu fata asta ii cam placa de tine si ar vrea sa... cat prietenu ei e plecat dupa ce se intoarce iti da flit 100/100 eu te-as recomanda sa incerci ca nai ce pierde funda?
Sincer eu cred ca nu ar trebui sa incerci cu ea. Sunt destul de multe fete frumoase, destepte si singure. O relatie cu fata asta iti va aduce doar probleme, pentru ca ea nu are de gand sa renunte la prietenul ei din cate spui tu si vrea doar o aventura. E posibil ca tu sa te implici prea mult si sa regreti apoi. Cauta alte tipe.sunt suficiente... Te-ai putea distra cu ea Ptr o noapte, doua.Asta ca sa capeti experienta dupa cum ai spus tu, dar nu e tocmai ok nici asta. Lasa-o mai moale cu ea...Sincer.
Din punctul meu de vedere teraba sta cam asa: fata te place, evident si tu pe ea.ea are o relatie destul de serioasa daca locuieste cu ala deci nu e interesata de altceva decat o mica. aventura sa ii spunem ceea ce ar fi bine pentru tine, daca nu ar fi prima relatie pe care o ai din urmatoarele motive: 1)sigur sigur o sa incepi sa ai sentimente pentru ea2)fiind prima ta relatie o sa iti aduci aminte de ea totdeauna si nu e tocmai o situatie placuta 3)daca afla prietenul ei si e genul cu pasarici pe creier o sa vrea sa te bata(sunt multi multi dobitoci dinastia...) ceea ce din nou e o situatie neplacuta. sunt si parti bune de exemplu sigur o sa ai cu cine sa faci sex vara asta daca o sa fii cu ea acum faci cum crezi tu ca e mai bine.eu unul as incerca
Prima prietena trebuie sa fie una speciala. Alege-o sincer dupa calitatile ei, si ce iti mai place la ea Nu juca murdar sau sa trisezi cu `Aceasta fata de care iti place tie`Daca o sa ajungi sa tii la ea, o sa iti placa cand prietenul ei o sa vina si o sa iti dea socoteala daca afla? oamenii sunt multi, vorbele spun tot Nu cred ca ar trebui sa faci aceasta.Asculta-ma bine alege una dupa tine care sa te placa si gata. Nu vrei sa suferi sau sa iti iei bataita Peace.