| AnoNlmus a întrebat:

Heya...am 22 de ani si tin foarte mult la virginitate. Ieri cu prietenul meu m-am jucat putin: m-a lins pe vagin, s-a jucat cu sanii, sex oral, etc. Tehnic sunt virgina nu?

Răspuns Câştigător
| GreatlyGeoy a răspuns:

Brigaela daca o fata face sex oral nu o poti dovedi, deci tehnic da mai e virgina, himenul nu a fost rupt.

25 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, tehnic si real nu esti virgina. Virgina este numai o femeie care nu a avut niciodata nici un fel de contact sexual. Multe dintre prostituatele de pe centura fac doar sex oral, dar asta nu inseamna ca sunt virgine, desi au avut sute de parteneri.

| Brigaela a răspuns (pentru GreatlyGeoy):

Dar daca o fata are himeul elastic (care se rupe numai la o nastere vaginala) si naste trei copii prin cezariana (deci ramane cu himenul integru), tot virgina este?
Daca eu fur un portofel si nimeni nu poate dovedi asta, sunt hot sau om cinstit?
Virgina este o femeie care nu a facut sex cu nimeni.
Daca tu crezi ca o femeie e virgina dupa ce a facut sex oral cu un barbat, inseamna ca este la fel de virgina si dupa ec a facut sex oral cu 100 de barbati, nu?

| GreatlyGeoy a răspuns (pentru Brigaela):

Doamna, stiu ca ar trebui sa inteleg ce am gresit, dar eu nu am gresit. Vad ca aveti o varsta si incerc sa fiu politicoasa, dar daca tot va plictisiti, de ce nu faceti prajituri la nepoti?

| Brigaela a răspuns (pentru GreatlyGeoy):

Totusi nu-mi raspunzi la intrebari. Sau inteleg ca ma jignesti doar fiindca nu poti recunoaste ca nu ai argumente? Ok, atunci fie asa cum zici.

| GreatlyGeoy a răspuns (pentru Brigaela):

Brigaela daca o fata face sex oral nu o poti dovedi, deci tehnic da mai e virgina, himenul nu a fost rupt.

| Flav a răspuns:

Tehnic, daca ai facut sex oral, dar tii la virginitate, esti ca o floare ce s-a ofilit in pamant fara a fi inflorita. Dar tu poti fi multumita ca nimeni nu te-a smuls din pamant. Tehnic, vorbind.

| justitiarul a răspuns:

La 22 de ani ar trebui in primul rand sa stii sa te exprimi.
"M-a lins pe vagin"...acest lucru e imposibil si asta denota ca habar nu ai de anatomia propriului aparat genital.
http://www.feminitate.org/2009/01/anatomie-feminina-2/
Cat despre vagin "partea interna a aparatului de reproducere" ca sa iti faca cineva ce ai zis tu, fiind virgina, ar trebui sa aiba o limba subtire sa ajunga pe peretii interiori ai vaginului, trecand de himen.Cam complicat nu, daca tu spui ca esti virgina? /:)
Expresia "m-a lins"destul de vulgara o puteai inlocui cu cunnilingus (sexul oral aplicat la femeie) are loc atunci când bărbatul își mișcă limba pe labii si clitoris.
Iar daca limba partenerului tau a ajuns in vagin, corect era:m-a lins "in" vagin nu "pe" vagin, vaginul fiind, asa cum ai citit si tu pentru prima data acum, partea interna a aparatului de reproducere feminin.
Eu am cateva lucruri sa iti spun:sa-ti fie rusine de trei ori!
1.Pentru ca desi ai 22 de ani habar nu ai de anatomia organului genital pe care il detii.
2.Ca mai ai tupeul sa te numesti virgina din moment ce e clar ca faci sex oral iar a fi virgina uite ce inseamna:VIRGÍN, -Ă, virgini, -e, adj. 1. Care nu a avut niciodată relații sexuale; cast, neprihănit, feciorelnic. ♦ (Substantivat, f.) Fecioară, fată. 2. Fig. Candid, inocent, nevinovat. 3. Fig. (Despre locuri) Necunoscut de oameni; nelucrat, necultivat; neexplorat. 4. Fig., (Despre obiecte) Neatins, intact, neutilizat; curat. ♦ Spec. (Despre metale) Pur, curat.
3.Pentru ca esti nesimtita cu un user care are cu 10 ani mai mult ca tine, este medic si ti se adreseaza cu respect incercand sa te ajute.

| VictorSilviu a răspuns:

Bineînțeles ca nu mai esti virgina... sexul oral este tot sex. Daca întreții relații sexuale, iti pierzi virginitatea. Himenul acela nu reprezinta decat o membrana neretrasa la fetite care poate lipsi la nastere sau poate fi rupt si in alte feluri. Este peimitiv sa consideram asa ceva semn al virginității, in realitate nu este relevant decat pentru necunoscători.

| vangheliss99 a răspuns:

Prima data LOoooooooLLLLlaughing)
si a 2 oara, da inca mai esti virgina, virginitatea ti-o pierzi cand iti pune penisul in vagin si se rupe cv, nu stiu prea bine adica am doar 12 anilaughing, cred ca stiu prea multe pentru. varsta mea, dar nu nu ti-ai pierdut-o.

| vangheliss99 a răspuns (pentru CynicalCunt):

La ce te referilaughing? da frumos cartoful.

| Toshima a răspuns:

Tehnic vorbind da, nu cred ca ti-ai pierdut-o...

| loveyourkiss a răspuns:

Esti virgina dpdv biologic

| Adriana a răspuns:

Sunt curioasa big grin dc tii asa mult la virginitatea ta? vrei sa te mariti virgina? totusi ai o varsta...are si corpul nevoile lui.

| AnoNlmus explică (pentru Adriana):

Cam da...as vrea sa ma marit virgina happy

| Brigaela a răspuns (pentru AnoNlmus):

Pentru femei ca tine, care tin doar sa-si pacaleasca sotul in noaptea nuntii, exista himenoplastie. Poti sa faci orice fel de sex (vei fi la fel de virgina ca acum), apoi cu o luna inainte de nunta, mergi la ginecolog, iti coase himenul, iar in noaptea untii vei sangera si vei avea dureri ca o virgina veritabila. In definitiv, nu te mai poti marita realmente virgina, ca ai avut contacte sexuale, ba chiar perversiuni sexuale, asa ca oricum numai conteaza. conteaza doar cat de bine poti sa minti.

| Dumnezău a răspuns (pentru Brigaela):

Asta se facea cu prostituatele de prin Lipscani si alte cartiere din astea mai "selecte" in 1930, de unde si expresia arhi-cunoscuta de "curva virgina". Ma gandeam eu ca trebuie sa fie real "mitul".

| AnoNlmus explică (pentru Brigaela):

Doamna va rog frumos sa nu ma faceti panarama si mincinoasa, eu am avut o nelamurire si desigur exista ''Doamne'' ca dumneavoastra care tin sa jigneasca lumea. Si oricum de unde stiti dumneavoastra ce o sa fac in noaptea nuntii, eu inca nu am gasit iubirea adevarata si sunt una dintre persoanele care cred ca ea ma asteapta, eu doar vreau sa ma pastrez pentru ea si mi se pare inutil ce faceti. Oricum multumesc ca ati palavragit inutil...

Inteleg ca adevarul te supara foarte tare. Insa nu poti nega ceva: ca n-ai sa-i spui iubirii tale adevarate, cand o vei intalni: uite, eu am facut sex oral atator barbati (adevarul). Ci ai sa-l minti. Oricum, la nunta ta, ai sa juri cu mana pe Biblie ca nu-ti vei minti niciodata barbatul. Si apoi...
Oricum, nu mai conteaza. ma gandeam doar ca e o jignire pentru fetele care chiar sunt virgine fiindca aleg asta, care chiar sunt curate. Dar tu stii asta, sunt convinsa, insa nu-ti pasa.

| AnoNlmus explică (pentru Brigaela):

Brigaela, eu am pus intrebarea si nu am zis ca am facut sex oral cu ''atator barbati'' ci doar cu prietenul meu, dumneavoastra visati noaptea cu cati barbati am fost eu? Si poate c-am sa-i zic adevarul: daca ma iubeste cu adevarat ma va accepta asa cum sunt, sau nu am dreptate?

Cred ca mult mai simplu te-ar accepta daca i-ai spune: dragulke meu, am iubit un alt barbat inaintea ta si am facut dragoste cu el. Ar simti ca esti sincera si nu prefacuta. Si ar mai simti ca nu batjocoresti ideea de virginitate. In plus, eu cred ca acum tu iti cam bati joc de actualul tau partner, adica i te daruiesti cu masura, faci sex oral fiindca e impersonal (de asta il aleg si fetele de pe centura), dar nu faci dragoste fiindca nu il consideri demn de tine. Un alt barbat, in viitor, ar trebui sa se simta amenintat ca tu poti trata asa un barbat (fiindca asta inseamna ca oricand il poti trata si pe el la fel)

| ananyyo a răspuns:

Tehnic esti virgina pentru a nu ai avut contact sexual vaginal si ai himenul intact, din alt punct de vedere ai cam facut cunostinta cu "scarbavnicul madular", stii cu ce se mananca...

| AlexR a răspuns:

Da. Esti inca virgina.

| SuperDezastru a răspuns:

Looooooooolrolling on the floor))))))))))))

| xpiotiva a răspuns:

Doamna nu va suparati dar nu vi se pare ca fiecare poate sa faca ce vrea daca ea nu vrea sa faca sex care este problema dumneavoastra? daca vrea sa ii faca laba fara sa faca sex care este problema e onorabil din partea ei sau ce ati venit pe aici sa va luati de lumea care pune niste intrebari ca e curioasa sau are o nelamurire dumneavoastra ati fost usa de biserica eu zic sa va vedeti de copiii dumneavoastra si nu mai judecati pe altii ca aici nu dati deloc semn de maturitate pentru ca un om in toata firea matur nu judeca o fata de 22 de ani nu cred, ca v-ar conveni sa va judece cineva este fix problema ei nu a venit aici sa fie judecata ci pentru un raspuns. Revenind la intrebarea ta da esti inca virgina si bravo tie alte fete nu ajung nici la 15 ani virgine bv

| MacaroaneCuCus a răspuns:

Robert te dezvirgineaza pe macaroane