| Teddy_6725 a întrebat:

Heya! Am si eu o problema de dragoste daca se poate numi asa.Ne cunoastem de 2 ani iar de cand a inceput anul asta scoala vin mereu impreuna cu el.cu el si ink 2 priteni *prietena mea si prietenul lui ). Se comporta foarte frumos cu mine punem pariuri imi cara ghiozdanul, adica nu stiu facem o gramada de prostii doar pentru ca sa ne atingem cum ar fi sa punem pariuri si nu stiu ce. Atunci cand ma face sa rad ma face sa ma simt unica si speciala pentru el.Doar ca atunci cand ceilalti 2 raman la cor sau nu vin atunci acasa si venim singuri mereu mai cheama pe cineva ca si cum iar fi frica sa ramana singur cu mine.Il iubesc si nu stiu daca si el simte acelasi lucru. Voi ce parare aveti? Funda...

Răspuns Câştigător
| petrutz_2262 a răspuns:

Cred ca prietenul tau e putin timid...ar trebui sa vorbesti cu el despre asta, clarificati-va mai intai sentimentele dintre voi, d ar ai grija cum deschizi subiectul, este foarte important acest lucru pentru ca poate lua intrebarea ca pe un motiv de despartire!

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ar trebui să vorbeşti cu el şi să-i spui ce simţi. E cel mai bine aşa! Întreabă-ldacă evită să rămână singur cu tine. Baftă!

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Probabil e putin timid. fa tu primul pas si spune-i ce simti dar spune-i asta atunci cand sunteti singuri.succes

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Pai spunei.mai pe ocolite cum poti tu. spune-i sa mearga singur cu tine.ca dupa 2-3 ori se obisnuieste ca daca te-ar placea ar merge si singur. spune daca ai rezolvat ceva

| robu a răspuns:

happy straniu baiat ai tu asta e ca o prefacere dupa cum spui tu