| Charm a întrebat:

Heya TPU. Am o mica problema...sau curiozitate daca ii pot spune asa. Stiti baiatul despre care am mai vorbit pe aici nu? daca nu....intrebarile stit voi unde le gasiti pentru detalii.
In prezent sunt cu varul primei mele iubiri X ca sa zic asa. Eu si X am avut unele dispute in trecut, adica nah, el ma placea, eu l-am refuzat inconstienta de ceea ce facusem, apoi incepusem sa trec de la placut la iubit, iar el s-a tot razbunat in timpul asta pe mine facandu-ma geloasa cu restul fetelor. Si in prezent...pare ca suntem amici. Problema e ca in ore se tot uita la mine, la banchet la fel, ma privea mereu (asta cand nu ma ignora si dansa cu cea mai buna prietena a mea). Normal, vorbeste cu mine, glumeste si ma mai ajuta cand vine vorba de vreo cearta dintre mine si actualul meu iubit. Iar intrebarea e de ce? chestia cum ca ma ajuta cred ca stiu, adica o face pentru varul lui. Dar privitul? sau faze cand ma sacaie colegii, el "imi ia apararea" sau ceva de genu. De ce face asta?

1 răspuns:
| Damy0303 a răspuns:

Poate ca inca tine la tine si cum baietii sunt altfel decat fete, nu vrea sa-ti spuna ceea ce simte pentru ca nu stie daca si tu simti la fel si i se pare naspa daca iti spune el, poate ca vrea sa iti dai tu seama si sa-l intrebi daca mai simte ceva pentru tine.