Nu e chestia ca nu accept asta...dar e oarecum ciudat, adica eu sunt cu verisorul lui si nu stiu..adica am o senzatie foarte ciudata cand vine si X si sta cu noi sau cand se uita la mine si asa mai departe. De dragul iubitului am incercat sa ma inteleg cu X, dar din cate vad el nu prea face asta. Inca tin la el dar ca la un fel de amic...nu altceva.
. Cand erati impreuna si se juca si cu alte fete, era ceva normal, asa fac toti baietii, dar tot pe tine te iubeste . Daca pe toti ii baga in seama dar pe tine nu, desi se tot uita la tine, si nu schita nici o emotie, te cam place, e genul de baiat timid, caruia ii e frica sa isi exprime sentimentele, ar trebui sa vorbiti pe mess sau in realitate(mai bine ) si sa va impacati . Bafta!
Nu...nu era ceva normal. O facea doar ca sa ma faca geloasa si stiu asta de la varul lui. Mi-a povestit tot ce facea si de ce...si asa mai departe. Si esti sigur sau sigura ca el inca tine la mine? Pentru ca nu prea pare pentru ca inca tine la fosta lui prietena din cate am vazut si auzit