Nu are nici o legatura durerea cu dimensiunile vaginului. Ci probabil cu o infectie genitala care determina durerea si iritatia. Urgent la ginecolog (ar fi trebuit sa te duci imediat ec a aparut durerea la ccontact sexual, a doua zi)
In primul rand ce varsta ai? Daca ai sub 16-17 ani, e normal sa te doara, fiindca corpul tau nu e suficient de dezvoltat pentru un act sexual. Daca esti mai maricica, poate fi vorba de lipsa lubrifierii (nu te exciti destul de mult) sau de o posibila infectie (durerea in acest caz apare numai la contact sexual). Oricum problema nu e vaginul prea stramt, fiindca ala-i un muschi elastic, ce se muleaza dupa penisul partenerului. Daca durerea persista, ar fi bine sa mergi la un ginecolog, sa vezi clar ce se-ntampla si unde e buba.
1-Trebuie sa lucrati la Preludiu -in jur de 30 de minute -si nu numai saruturi-uneori e oki si lins sau sa ti se maseze sfarcurile.
2-Trebuie in momentul in care te penetreaza sa fi umeda -adica vaginul sa fie lubrifat natural -sa iti doresti sa fi penetrata.
3-Barabtii secreta un lichid Preejaculator cu rol de a va librifa pe voi dar daca o faci protejat nu prea are cum sa te lubrifieze.
4-Cumpara lubrifant cu efecte interesante ca sunt o multime de sortimente -o sa te lubrifiezi mai bine si nu o sa te mai doara.
5-Incearaca sa il lasi inainte sa iti introduca 2 apoi 3 degete in vagin ca sa te obisnuiesti cu senzatia-trebuie sa te preagateasca pentru penetrare.
6-Interesant si cred ca ar fi oki sa te sarute si sa te excite foarte mult in timpul penetrarii ca sa uiti.
7-Poti sa ai spui sa introduca prima oara capu la *****apoi incetisor sa inainteze.
8-Daca te tine si stiu multe care au adoptat metoda asta-stangeii mainile puternic sau inclesteaza-ti dintii foarte tare si fa-l sa ti-o bage toata odata apoi trebuie sa te obisnuiesti -e cam nasol dar asa poate treci si te inveti.
8-Fa un dus si tu si el inainte de actul sexual deorece organismul se simte mai relaxat insusi vaginul devine mai oki.
9-Stiu ca sunt si creme cu care poti sa te ungi sau sa ai dai lui pe ****
10-Mai e o metoda dar nu cred ca o sa rezisti -si e nasol daca tu suferi -sunt parteneri care prefera sa isi rupa partenerele daca aceste incept sa se miorlaie, nu le baga in seama. Aici e oki daca tu ati dai consimtamantul inainte sa te penetreze :oricat mar durea tragemio sa imi sara pasarica ca trebuie sa ma invat.Tu alegi eu ti-am dat cateva Sfaturi .
Eu nu cred ca e infectie genitala -pentru ca as fi curios cum nu o doare si in rest? Numai atunci cand face Dragoste?
anonim_4396 întreabă: