| Allinutza_Ally_1997 a întrebat:

Heyy. Buna. Am şi eu nevoie de puţin ajutor. A început să îmi placă de un tip destul de mult, dar el a zis că sunt drăguţă şi că vrea să ne mai cunoaştem. Îl ştiu din iarnă, dar nu-l cunosc aşa de bine. Ma rog. L-am întrebat într-o zi dacă ne vedem înainte de liceu ( nu e în acelaş liceu cu mine ) şi a zis că da, dar a întârziat şi a trebuit să plec la şcoală şi nu ne-am mai văzut. A doua zi eram în trecere pe langă liceul lui şi ne-am întâlnit, dar mai eram cu o prietenă din cauza căreia nu am putut scoate nici un sunet. În fine nu asta contează. Contează că el ac două săptămâni s-a despărţit de o fată şi " suferă ". Să mai aştept sau să-mi iau gândul de la el? Ţine-ţi cont că-l plac mult.

Răspuns Câştigător
| day4moka a răspuns:

Buna...fii alaturi de el dar nu forta nota....lasa-l pe el sa faca primul pas daca e nevoie da-i sfaturi incurajeaza-l dar atat.doar nu vrei sa stea k tine si sa se gandeasca la fosta:p bafta kiss

| Allinutza_Ally_1997 explică (pentru day4moka):

Mersii. :* o să îţi ascult sfatul. :*

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu poti sa-l placi in continuare... marile iubiri asa sunt si nu au pretentii la inceput.

| day4moka a răspuns:

Cu placere...kiss sper sa fie totul bine trebuie sa ai rabdare daca e sa fie ceva intre voi va fi daca nu capul sus sunt multi baieti...si undeva ai si u jumatatea ta ta cand te astepti cel mai putin va aparea :-X pupici take care!

| Allinutza_Ally_1997 explică (pentru day4moka):

Multumesc mult. Am fost alaturi de el si azi facem trei saptamani de relatie. big grin

| Adrian_Bylly_1995 a răspuns:

?

De unde esti tu

| Adrian_Bylly_1995 a răspuns:

Eu zic sai fi alaturi unui baiat care sufera intotdeauna nu-i strican cineva care sa fie langa el mai ales daca il placi asa se va infiripa si ceva intre voi dar pentru moment fi langa el cel putin moral