| steffffy a întrebat:

Heyybatting eyelashes. buna am si eu o problema si vreau sa va cer parerea si daca ati putea sa ma ajutatipuppy dog eyes e un baiat la mine in liceu care il plac mult si cred ca si el adica se uita la mine cand ma vede cu un baiat se uita ciudatpuppy dog eyes de parca ar fi fost gelos.Si la inceput ma mintit ca nu are pe nimeni dar am vorbit cu o prietena care a vorbit cu el si a zis ca e cu o fata in pauza de ceva vreme atunci m-am distantat de el si mia parut rau si ma cauta el.Eu m-am tot sarutat cu el si imi place dar o iubeste pe tipa aia si nu stiu ce sa fac ca tipa aia vad ca nu il cauta nu nimic si el crede ca il iubeste dar nu cred ca e asa ca daca il iubea il cauta si pauza aia se termina

2 răspunsuri:
| ana0393 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu el sa vezi ce vrea de fapt. Si daca te'a folosit de distactie, retrage'te din peisaj

| Efixx2 a răspuns:

Sigur pentru ca era gelos( ca te-a vazut cu un alt baiat) a incercat sa faca si el o mutare, nu prea desteapta, sigur daca a mintit inseamna ca te vrea pe tine si nu a vrut sa recunoasca... Nu, stai linistita sunt sigur ca nu o iubeste ( ea nici macar nu are vreo legatura cu el) pe tine te iubeste si trebuie sa lupti pentru el succes si bafta happy